La ce trebuie să fiu atentă atunci când aleg brand-ul de la care cumpăr produsele pentru manichiură și pedichiură? Aceasta este întrebarea care îți trece prin minte atunci când vrei să pornești pe drumul acestei arte sau când pur și simplu e momentul să reumpli sertarele cu produse. Pentru că firme se găsesc cu duiumul, noi venim în întâmpinarea ta și te ajutăm să afli lucrurile esențiale înainte de a investi într-un anumit brand. 

 

1 Gama cât mai largă de produse

Atunci când e vorba de clientele tale, îți dorești să satisfaci fiecare preferință a acestora. Fiecare dintre ele are gusturi diferite în materie de culoare sau accesorii pentru unghii. Tocmai de aceea este important ca brand-ul de la care cumperi să dețină o varietate mare de produse din care să le poți selecta pe cele preferate de iubitoarele de frumos care trec pragul salonului tău.

 

2 Timp optim de livrare 

Într-o epocă a vitezei, în care totul se desfășoară pe repede înainte, cu siguranță ești interesată ca produsele să ajungă la tine în timpul cel mai scurt. Înainte de a plasa o comandă e bine să verifici în ce interval se angajează brand-ul să pregătească conținutul coletului și să facă livrarea.

 

3 Informații și instrucțiuni complete

Nimic nu e mai neplăcut decât efectele adverse pe care le pot avea substanțele chimice din compoziția produselor asupra sănătății tale. Este obligatoriu ca brand-ul pe care îl folosești să îți pună la dispoziție tot ce e de știut despre alcătuirea produselor pentru a evita orice fel de neplăcere. De asemenea e nevoie să fii pusă la curent legat de modul de folosire și de întreținere a produselor.

 

4 Prețuri pe măsura calităţii și promoții 

Costul este un subiect dezbătut indiferent de ce alegem să achiziționăm, iar produsele pentru unghii nu fac excepție. Cu toții am prefera lucruri de calitate la prețuri mici, însă de cele mai multe ori un preț mediu spre mare al produselor este echivalentul unei manichiri și pedichiuri reușite. Este o mare satisfacție pentru tine, ca manichiuristă, când clientele revin în salonul tău spunându-ți cât sunt de mulțumite de rezistența unghiilor. Urmărește cu regularitate site-ul brandului de la care cumperi pentru a afla despre reducerile, promoțiile și programele de fidelitate care pot să apară, lucru care te ajută să diminuezi cheltuielile. 

 

5 Disponibilitate și deschidere pentru client

Există situații în care apar nelămuriri legate de unele produse și este indicat să îți pui la punct cunoștințele înainte de a le folosi. Un brand cu adevărat serios va face publice datele la care îi poţi contacta reprezentanţii în cazul unor neclarităţi sau eventuale probleme, aceştia fiind întotdeauna pregătiţi să ofere răspunsul dorit. Modul în care ți se adresează trebuie să fie respectuos și amabil indiferent dacă ești o clientă „cu vechime”, sau dacă e prima dată când apelezi la ei. Aceleași principii se aplică și dacă dorești să returnezi un produs. 

 

De ce să apelezi la produsele de la Magnetic Nails?

 

Magnetic Nails face față cu brio tuturor cerințelor de mai sus. Produsele de care dispunem sunt numeroase, variate și menite să încânte privitorul prin frumusețea lor. 

De asemenea, comanda va intra în posesia ta în cel mai scurt timp, livrarea făcându-se în 24 – 48 de ore de la expedierea coletului. Produsele noastre vin odată cu siguranța că fiecare ingredient este atent specificat și că ai detaliile necesare pentru o utilizare corectă. Prețurile nu sunt cele mai mici, dar dacă te întrebi ce crește costul, calitatea produselor cumpărate va vorbi de la sine. În plus, poţi să intri în Programul de Fidelitate oferit de Magnetic Nails şi să beneficiezi la fiecare comandă de o reducere de minim 15%. 

Mai mult, pentru orice fel de informații vă stăm la dispoziție cu un număr de telefon și cu o adresă de e-mail.

 

Înscrie-te în Programul De Fidelitate

Vrei să oferi clientelor tale servicii de calitate, să lucrezi eficient, respectiv să beneficiezi întotdeauna de minim 15% reducere la produsele Magnetic Nails?

Înscrie-te în Programul de Fidelitate oferit de Magnetic Nails România!