Pentru clientele care își doresc un aspect cât mai natural al unghiilor Magnetic a creat Natural White Gels și Natural White Acrylics. Mai multe despre aceste produse și cum să profiți la maxim de beneficiile oferite de ele găsești aici .

 

În acest articol îți arătăm pas cu pas felul în care obții unghii artificiale cu un aspect natural.

Pasul 1

Alege nuanța potrivită din cele 7 nuanțe Natural White Gels. Culoare trebuie să reproducă fidel nuanța unghiei clientei, de aceea recomandăm să fie aleasă la lumină naturală.

 Pasul 2

Împinge cu grijă cuticula.Folosește o pilă cu duritate 240 pe suprafața unghiei. Dacă unghiile sunt foarte subțiri sau vizibil deteriorate recomandăm să nu fie pilite, în schimb curăță cu Prep & Wipe . Aplică pe  toată suprafața unghiei Seal & Protect (130007) și usucă pentru 2 minute în lampa UV. Înlătură excesul de soluție Seal & Protect cu un prosop sau un șervețel. Suprafața unghiei rămâne puțin luciosă. Soluția Seal & Protect îmbunătățește adeziunea și starea unghiilor deteriorate.

Pasul 3

Aplică șablonul, asigură-te că se potrivește pentru a evita crăpăturile. Aplică puțin Fibergel Base pentru Natural Nails (104301) pe unghia naturală. Nu usca!

Pasul 4

Nuanța de gel Natural White aleasă se pune pe șablon iar cu ajutorul unei pensule curate se aplică. Corectează forma pe marginea liberă. Gelul de bază și gelul Natural White se vor îmbina  pentru o tranzițve naturală. Acest lucru permite unghiei să crească fără ca acest lucru să se observe. Usucă pentru 2 minute în lampa UV.

Pasul 5

Alege un Buildergel Clear și aplică-l într-un strat subțire pe toată suprafața unghiei. Nu usca acest strat, ia puțin Buildergel și aplică-l pe cel mai înalt punct al unghiei. Crează o formă naturală de la cuticulă și până la marginea liberă. Asigură-te că unghia este întărită.

Pasul 6

Pentru extra fortificare aplică un strat foarte subțire de Reinforcing Powder (103402) pe unghie înainte să o usuci. Usucă pentru 2 minute în lampa UV. Aplică un strat de gel Clear și usucă. Înlătură stratul lipicios cu Prep & Wipe.

Pasul 7

Înlătură șablonul și pilește pentru a obține forma dorită. Pilește suprafața unghiei cu o pilă Hygienic cu duritatea 180. Folosește bufferul White Block pentru a înlătura micile zgârieturi de pe unghie, prin mișcări circulare. Folosește Diamond Buffer sau Ultimate shiner pentru luciu. Pentru rezultate uimitoare utilizează pentru finish Top Gel Matt Finish fără a mai oferi luciu cu pila.

Pasul 8

Rezultat final! Unghii care nu pot fi diferențiate de unghiile naturale, unghiile artificiale perfecte!