Purple Hanami, este una dintre culorile acestui an. Este vorba de un mov puternic, inspirat din florile pomilor de cireş si prun, ce oferă un spectacol în lunile de primăvară în Japonia. ,,Hanami,, înseamnă ,,a privii florile,, , iar ,,hana,, se traduce prin  ,,floare,, şi în perioada de primăvară se organizează diverse festivaluri pentru a celebra frumuseţea pomilor.

 

Prieteni, familii, colegi de muncă invadează parcurile pentru a sărbători Hanami, se bucură de muzică, dansează, mănâncă împreună şi pregătesc băuturi speciale precum Dango, Bento şi Sake.

 

Tradiţia are loc de multă vreme şi chiar dacă anumite aspecte s-au schimbat, înflorirea pomilor este aspectul neshimbat ce continuă să fie celebrat an de an. Datorită marilor designeri care au fost inspiraţi de această sărbătoare, avem parte chiar în mijloc de iarnă de colecţii pline de culoare, flori şi ramuri, iar movul predomină!

 

Pentru a obţine o manichiură plină de culoare, inspirată din acest festival, Magnetic îţi pune la dispoziţie toate cele necesare. Mai jos poţi vedea o scurtă descriere ,,Pas cu Pas,, a produselor utilizate pentru a obţine acest look.

 

Pasul 1. Aplică Gelpolish Pastel Purple (103250) şi usucă. Aplică apoi  Magnetic Matt Top Gel (104021) şi usucă din nou unghia.

 

Pasul 2. Pictează floarea cu Magnetic Extreme White Gel (104142). Umple interiorul cu aceeaşi culoare. Unghiile devin uscate după  1,5 minute în Twinlight sau 2 minute în lampa UV.

 

Pasul 3. Realizează floricelele mici cu One Coat Color Gel în nuanţa Deep Purple (106603). Lasă unghiile 1,5 minute în Twinlight sau 2 minute în lampa UV.

 

Pasul 4. Pentru mijlocul florilor foloseşte Gelpolish Butterscotch (103320). Uscup unghia şi oferă un luciu final cu un Top Gel la alegere.

 

Model realizat de Elly Besselink

 

Lasă-te inspirată!