Este august însă vara nu se va termina cu siguranță repede. În acest sezon, avem multe cliente ce ne trec pragul pentru a avea manichiuri deosebite, de vară, cu modele și culori ce le scot în evidență, totodată avem multe mirese, multe manichiuri pentru evenimente deosebite, iar la toate acestea se adaugă dorința de a lucra rapid, calitativ și de a face față căldurii.

Secretul constă în produse bine alese, organizare optimă și hidratare, hidratare, hidratare!

Dacă încă nu ai o agendă e momentul să te reorganizezi, evită situațiile complicate, lasă pauze optime între programări și scrie tot ce trebuie să faci săptămânal. Așa vei reuși să menții controlul, o atmosferă plăcută la masa de lucru și vei reduce stresul considerabil!

De asemenea, păstrează o sticlă de apă alături de tine, zilnic, ai grijă de tine, hidratează-te, consumă fructe și nu uita să mănânci! Pentru clientele tale poți pregăti de asemenea o sticlă cu apă rece sau un dozator de apă și câteva pahare.

 

Mai jos ai și câteva produse perfecte pentru sezon:

 

  1. Power Gel

 

Utilizare perfectă în condiții de temperaturi crescute, deoarece nu curge! Își păstrează o consistență optimă, ușurează munca, e ușor de aplicat și apreciat de sute de cliente. Te va ajuta cu siguranță să fi rapidă și eficientă!

 

  1. Matrițe

 

O soluție perfectă și rapidă, sistemul ștampilă și matrițele. Vei realiza cu rapiditate flori deosebite, animăluțe, modele geometrice, abstracte și tot ce îți trece prin minte. Magnetic îți pune la dispoziție diverse colecții una mai surprinzătoare ca cealaltă.

 

  1. Pietricele

 

Rapid pe o manichiură simplă aplici una sau două ștrasuri iar efectul este mult îmbunătățit. Poți alege dimensiunile, culorile și formele  potrivite pentru clientele tale. Acestea sunt perfecte și pentru mirese, un french simplu este ușor pus în valoare de câteva mici elemente ce strălucesc.

 

  1. Airnails

Dacă ești familiarizată cu sistemul pistolului cu aer, utilizează-l cu încredere, deoarece te ajută să fii super rapidă și totodată ai o varietate mare de forme și culori pe care le poți utiliza pentru manichiuri și pedichiuri extravagante.

 

Alege produsele care îți ușurează munca, organizează-te și hidratează-te!

 

Profită săptămânal de ofertele Magnetic!

Vei observa că avem mereu ceva bun pentru tine la un preț de invidiat!