pile

Vin Sărbătorile și te simți presată de timp? Ca manichiuristă, știm că în această lună nu este tocmai ușor să îți împarți timpul între solicitările clientelor și planurile personale. Gestionarea timpului devine foarte dificilă pentru tehnicieni în această perioadă, datorită numărului mare de ore petrecute la salon. De asemenea, este foarte posibil ca multe cliente să își dorească modele mai complicate, care îți vor solicita capacitatea de concentrare și îți vor testa creativitatea.

 

Am decis să îți oferim câteva sfaturi care să îți fie de folos pentru a-ți împărți eficient timpul și pentru a avea grijă de sănătatea ta.

 

  1. Comandă produsele din timp

 

Asigură-te că ai tot ce îți trebuie pentru a îndeplini cerințele clientelor tale în această perioadă (aici poți vedea o listă de produse pe care ți le recomandăm). Este foarte important să își faci aprovizionarea, pentru a nu pierde timp cu asta atunci când vei fii deja super ocupată cu munca. Deasemnea în această perioadă poți beneficia de reduceri foarte bune la produsele Magnetic Nails, descoperă întreaga ofertă de reduceri aici: http://magneticnaildesign.ro/magnetic-winter

 

  1. Lasă suficient spațiu între programări

 

În primul rând și tu ai nevoie de câte o pauză, este foarte important să te ridici de pe scaun, și chiar să te plimbi puțin dacă ai spațiul necesar. În al doilea rând, CLIENTELE ÎNTÂRZIE! Se întâmplă mereu, dar mai ales acum, în această lună foarte aglomerată, traficul ne pune piedici tuturor, avem multe planuri și alergăm dintr-o parte în alta. Așadar, în funcție de ritmul tău de lucru, lasă pauzele necesare între programări, în caz de decalaje sau alte situații imprevizibile. Știm că nu e ușor, dar încearcă!

 

  1. Trimite un mesaj de reamintire

 

Dacă nu faci încă asta, tot pentru a evita întârzierile, îți recomandăm să îți iei 10 minute seara pentru a trimite un mesaj de reamintire clientelor ce sunt programate în ziua următoare. În acest fel este posibil și să afli din timp, dacă cineva va întârzia, sau dacă nu va putea ajunge. Păstrează textul simplu, transmite-le data, ora, și roagă-le să îți confirme prezența sau să te anunțe dacă întârzie.

 

  1. Nu uita să mănânci!

 

Este foarte important să ai grijă de organismul tău, mai ales atunci când lucrezi multe ore. Pentru a da randament maxim, pregătește-ți o caserolă cu ceva bun și  consumă cât mai des fructe și legume. Fiind sezonul rece, o cană de ceai cald îți va face foarte bine, așadar alege aroma care îți place și lasă la salon câteva pliculețe.

 

  1. Petrece timp cu cei dragi

 

Ultimul lucru, dar nu cel din urmă: este Sărbătoare și pentru tine! Nu uita să te bucuri de Crăciun și de Revelion, ia-ți câteva zile libere, pentru a te deconecta de la muncă. Petrece timp cu familia, gătește-le ceva bun, alege cadourile care îi fac să zâmbească, sau pur și simplu împodobește bradul alături de cineva drag.

 

Mult succes în gestionarea timpului tău!