Multiple instrumente pentru fiecare operație executată la salon. Vei găsi tot ce ai nevoie în gama de produse oferită de Magnetic.

Toate instrumentele din metal sau alcătuite din alte materiale, sunt construite pentru a fi rezistente, sunt gândite pentru a avea cea mai potrivită formă pentru fiecare operație pe care trebuie să o execuți și  pot fi dezinfectate cu ușurință.

În gama Magnetic vei găsi: pensete, împingătoare de cuticule, clești, instrumente pentru pinching (formarea curbei C), punctatoare și multe altele. Nu putem să uităm nici de capurile frezelor electrice, realizate din carbid sau ceramică,  sau de pistolul pentru sistemul AirNails.

Dacă preferi ca instrumentele tale să aibă un design aparte poți opta pentru cele cu pietricele sau cele în culori deosebite. Îți garantăm că vor atrage privirile clientelor tale!

De asemenea, toate instrumentele pot fi dezinfectate ușor dar și sterilizate perfect cu aparatul cu ultrasunete. De exemplu, este recomandat ca frezele utilizate pentru cuticulă să fie curățate după fiecare clientă, iar cu Electric Ultrasonic Cleaner acest lucru se realizează în doar 3 minute. Noi considerăm că aceasta este cea mai bună metodă pentru ca instrumentele tale să fie complet sigure și lipsite de bacterii. Aparatul cu ultrasunete îndepărtează rapid și cele mai fine particule de praf, grăsime sau alte substanțe. Astfel, aparatul oferă instrumentelor curățare la cele mai înalte standarde.

Cu Magnetic, poți fi sigură că oferi tot ce mai bun clientelor tale. Așadar oricând ai nevoie de un ajutor, apelează cu încredere la instrumentele noastre și bucură-te de cea mai bună calitate!