Îți prezentăm două produse cu ajutorul cărora vei putea obține rezultate impresionante folosind gelul!

Dacă ai o clientă cu unghii subțiri sau ,,lipsite de viață,, e nevoie să alegi un produs care le oferă mai multă ,,structură,,. Există mai multe opțiuni pentru asta.

 

Building Base

Dacă unghia naturală este foarte plată, trebuie să obții forma bombată a unghiei, oferind totodată mai multă protecției în timpul purtării. Building Base a fost dezvoltat special pentru asta. Oferă putere și are o consistență mai groasă, pentru a fi ușor să obții suprafața dorită.

 

Să vedem cum obținem acest lucru pas cu pas

  1. Pregătește unghia naturală ca de obicei. Cu o pilă cu duritatea 240, pilește la lungimea dorită. Înlătură praful și curăță cu Prep & Wipe (135021). Apoi aplică Gelpolish Bond (130010).
  2. Aplică mai întâi un strat de Building Base și usucă-l. Ia o cantitate puțin mai mare de Building Base pe o parte a pensulei. Asta te va ajuta să cureți mai ușor pensula. Pregătește o pensulă obișnuită cu care să ,,ghidezi,, aplicarea Building Base-ului dacă va fi necesar. Aplică picătura de Building Base în zona de curbură a unghiei.
  3. Întoarce unghia în jos, iar ca rezultat produsul va curge spre punctul cel mai jos al unghiei. Verifică aspectul unghiei și usucă unghia. Dacă nu ai obținut rezultatul dorit, repetă acest pas.
  4. Oferă culoare dorită unghiei. Clienta din imagine a ales Gelpolish Pastel Purple (103250). Înlătură stratul lipicios și oferă strălucire cu Gelpolish Base & Top (103000). Unghia este acum întărită și are un aspect curbat natural.

 

Reinforcing Powder

Dacă unghia naturală este subțire utilizarea Pudrei Reinforcing este delicată. Pudra nu are efect asupra formei unghiei dar ajută la aplicarea Base & Top. Vei observa că unghiile sunt mult mai tari, însă își păstrează forma.

 

Să vedem cum obținem acest lucru pas cu pas

 

  1. Pregătește unghia naturală, utilizează Push’n Prep. Curăță unghia cu Prep&Wipe. Apoi aplică Gelpolish Bond.
  2. Aplică un strat de Gelpolish Base & Top. Întărește unghia, uscând-o pentru 2 minute în lampa UV sau 30 de secunde în Twinlight. Aplică un al doilea strat de Base & Top. NU USCA acest strat
  3. Presară sau pulverizează Reinforing Powder  în stratul neuscat de Gelpolish Base & Top Gel. Evită zona cuticulei pentru a preveni liftingul. Usucă și oferă strălucire cu Gelpolish Base & Top (103000).
  4. La final aplică culoarea dorită.