Cât de multă atenție acorzi primerului pe care îl utilizezi la fiecare manichiură?

 

Primerul este foarte important pentru ca unghiile să își păstreze o bună structură pe termen lung și este unul dintre pașii esențiali pentru o manichiură rezistentă. Primerul creează o peliculă între unghia naturală și produsul aplicat ulterior, fie că este vorba de gel sau acril.

 

De regulă, starea unghiilor determină cantitatea de primer ce trebuie folosită. Se recomandă utilizarea unui singur strat de primer, însă dacă se constată faptul că  patul unghial este uleios sau deseori gelul se dezlipește, este posibil să fie nevoie de 2 straturi de primer. În cazul în care se produce lifting sau exfoliere și cu 2 straturi de primer aplicate, trebuie să fii atentă la produsul și tehnica pe care o folosești. După primul strat aplicat, acesta trebuia lăsat să se usuce complet.

 

 

Dacă mirosul unui primer este prea puternic, acest lucru indică o cantitate mare de acid, ce poate produce, leziuni ale pielii sau diverse alergii și în unele cazuri chiar subțiază unghia.

 

Primerul Soft Bond oferit de Magnetic are ca și calitate principală aderența, și asigură astfel o manichiură puternică. Deoarece nu conține acid, protejează în mod delicat unghia și oferă siguranță deplină. Este foarte important ca primerul să nu afecteze în nici un fel unghia, să nu o îngălbenească și să o pregătească perfect pentru întregul proces. Soft Bond Primer este potrivit pentru orice categorie de unghii tehnice, iar aplicarea se face cu pensula profesională ce asigură o aplicare uniformă și precisă.

 

Produsul se găsește într-un recipient de 15 ml și se aplică într-un strat subțire. Sticluța cu pensulă va asigura cantitatea necesară pentru 150-160 de cliente. După aproximările noastre o sticluță este suficientă pentru 2 luni, în cazul în care 5 zile pe săptămână utilizezi primerul la 4 cliente zilnic.

La un calcul simplu 63 RON :150 aplicări = 0,42 RON/ manichiură!

 

Pentru un rezultat excelent, începe cu un primer excelent!