Dacă încă nu ai testat noul Power Gel, vrem să îți povestim despre beneficiile sale! Power Gel este rezultatul inovativ în spatele căruia stau multe studii și testări ale specialiștilor Magnetic, care au urmărit să îmbine eficient calitățile a multiple produse. S-a obținut astfel un produs de top, ce oferă lejeritate tehnicianului, libertate și desigur, rezistență și putere.

Astfel, în structura sa vei găsi proprietăți ale acrilului precum, fermitatea și ușurință în timpul lucrului. Te va surprinde adeziunea foarte bună a Power Gelului, timpul scurt de uscare dar și faptul că gelul nu se scurge fiind dens și vâscos. Pe de altă parte este foarte flexibil și poate fi modelat cu ușurință.

Poți să îl aplici fără nici o grijă pe toate unghiile de la o mână pentru a avea o rapiditate crescută în timpul lucrului. Acesta nu se va usca în aer liber, nu este lipicios, nu se va scurge spre cuticulă, ci își va păstra forma și textura, facilitând o modelare ușoară, așa cum îți dorești.

Vei observa că se poate utiliza pentru orice tip de unghie, fie că e vorba de unghii dure sau subțiri, și se pretează pentru orice formă. Power Gel îți permite să obții cu ușurință un look natural, simplu, dar și un aspect mai complex și diverse construcții, iar formarea unei curbe C perfecte este foarte ușoară.

Trebuie să știi și faptul că necesită puțină pilire și este mai rezistent decât un gel obișnuit, oferind durabilitate crescută.
Ca și în cazul tuturor celorlalte produse Magnetic, siguranța ta ocupă primul loc. Power Gel are un risc scăzut de alergii, nu conține substanțe care să îți pericliteze sănătatea și degajă un miros discret pentru a-ți reamintii să îl sigilezi, ca să nu se usuce.
Vine în 5 nuanțe Clear, White, Pink, Extender şi Nude.

Power Gel Clear o nuanță transparentă, de bază foarte ușor de manevrat. Este perfectă pentru unghiile scurte de salon.
Power Gel Nude și Extender au nuanța ideală pentru un french sau mini nails.
Power Gel Pink este o nunță de roz bubble-gum potrivită pentru construcție de bază dar și pentru acoperirea nuanțelor Nude sau Extender, lângă cuticulă, oferind un look natural.
Power Gel White este un alb intens. Necesită ca bază nuanța Clear.

Începe anul în forță cu POWER GEL!