Sfaturi pentru Manichiura Mireselor

 

De acum și până în luna septembrie, chiar octombrie, multe mirese vor călca pragul salonului tău! Suntem oficial în sezonul nunților!

Miresele își doresc să strălucească și să aibă un look perfect din cap până în picioare. Manichiura și pedichiura sunt detalii cărora li se acordă o deosebit de mare importanță înainte de ziua cea mare, de aceea trebuie să fii pregătită și echipată pentru a oferii cele mai frumoase unghii și foarte important, o experiență plăcută și relaxantă în salon.

 

Așadar avem câteva sfaturi și recomandări pentru tine

 

  • Tratamentele cu parafină

Aceste tratamente cu parafină sunt perfecte pentru un aspect frumos al unghiilor și a pielii, Hidratează în profunzime și sunt o metodă ideală de relaxare și destindere pentru viitoarele mirese. Așadar, recomandă cu încredere acest tip de tratamente și apucă-te de treabă. Parafina trebuie încălzită pentru a ajunge la o temperatură potrivită corpului, mâinile se curăță și se dezinfectează înainte de aplicare iar apoi trebuie introduse în recipientul cu parafină, care va crea un strat subțire pe mâini precum ceara. După ce se întărește și devine ușor de îndepărtat, dă-o jos cu grijă,  rezultatele nu încetează să apară iar aspectul catifelat se menține pe parcursul următoarelor zile.

 

  • Alegerea produselor

Alege produse dedicate acestui gen de evenimente. Spre exemplu noul Power Gel  Sparkling a fost special creat pentru sezonul mireselor, oferă o strălucire delicată și poate fi utilizat cu orice culoare standard Power Gel. Un alb perfect se poate obține ușor cu oja semipermanentă Whitest White. Glitterele sunt la mare căutare pentru aceste ocazii așadar gama de glittere spray Mermaid este perfectă, însă în secțiunea Nail Art poți alege și alte elemente de acest fel. Matrițele pentru sistemul ștampilă – un look waw se poate obține rapid cu puțină creativitate utilizând matrițele cu flori sau elemente abstracte.

 

  • Ultimele detalii

Aplică o cremă sau un ulei cu miros plăcut la finalul tratamentului, din gama Magnetic poți alege cremele Manipure cu lavandă sau aloe. Fii sigură că acest detaliu va fi pe placul clientei tale și ea va povesti prietenelor sale despre experiența minunată pe care a avut-o.

 

Miresele cu unghii frumoase sunt mirese fericite!

 

Citește și: 

 

 

Winter Bird – Pas cu Pas

Treptat, fiecare zi devine mai rece decât cea precedentă. Dimineața, când deschizi ferestrele, totul seamănă din ce în ce mai mult a iarnă, de la frigul care îți pătrunde oasele, până la ceața care nu te lasă să vezi blocul de vizavi sau respirația care aduce cu...

Cele mai în vogă modele pentru toamna 2018 

NAILS BY JULIA VOROBYOVA Selectarea modelului potrivit este unul dintre cele mai importante aspecte în înfrumuseţarea unghiilor. De multe ori alegerea unui model reprezintă un impas pentru clientele tale, situaţie în care poţi să vii cu propuneri. Fiecare domeniu al...

5 calități ale Brandului Ideal de produse pentru Unghii

  La ce trebuie să fiu atentă atunci când aleg brand-ul de la care cumpăr produsele pentru manichiură și pedichiură? Aceasta este întrebarea care îți trece prin minte atunci când vrei să pornești pe drumul acestei arte sau când pur și simplu e momentul să reumpli...

Pin It on Pinterest

Share This