1. Termeni


Termenii si conditiile stipulate mai jos se vor aplica tuturor produselor si serviciilor comercializate de SC MAGNETIC NAIL MARIA SRL, prin intermediul magazinului virtual www.magneticnaildesign.ro si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al SC MAGNETIC NAIL MARIA SRL.

Astfel, urmatorii termeni vor desemna:

– Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda.

– Vanzator – societatea comerciala SC MAGNETIC NAIL MARIA SRL

– Bunuri- orice produs, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului.

– Comanda – un document electronic ce indeplineste rolul de forma de comunicare intre vanzator si cumparator si prin care vanzatorul este de acord sa livreze produsele si serviciile necesare cumparatorului care isi da acordul sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora.

– Contract – o comanda confirmata de catre vanzator

– Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor asa cum sunt precizate in comanda.

2. Documente contractuale


Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul www.magneticnaildesign.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefon/e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

b. Specificatiile cumparatorului (acolo unde este cazul)

c. Termeni si conditii

Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare telefonica din partea vanzatorului catre client, fara a necesita o confirmare de primire scrisa din partea acestuia.

Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre vanzator. Confirmarea se face telefonic.sau via e-mail. Comenzile pot fi realizate din Romania sau dinafara tarii, insa nu pot fi livrate sub nicio conditie inafara tarii.

 

 

3. Extinderea obligatiilor vanzatorului

 

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile cumparatorului in limita stocului disponibil in momentul plasarii comenzii.

b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

c. Comunicarea cu personalul website-ului www.magneticnaildesign.ro se poate face prin interactiune telefonica, prin postarea opiniilor vizavi de produse via retele sociale sau prin comunicarea scrisa la adresele de e-mail mentionate la sectiunea „contact”.Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta, astfel incat vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat

d. Produsele: Aparat AirNails, Set Manichiură Electric Manichiur (E-Manichiure) se acordă doar în cadrul cursurilor de specializare Cursul AirNails, respectiv Cursul E-Manichiure.

 

4. Subcontractarea

 

Vanzatorul poate subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

5. Drepturi de proprietate intelectuala (DPI)

 

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (in mediul online sau media), nici una dintre informarile primite de la vanzator.

Totodata, numele site-ului www.magneticnaildesign.ro precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea SC MAGNETIC NAIL MARIA SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

 

6. Confidentialitate

 

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.magneticnaildesign.ro, acesta nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator vanzatorului, vor ramane in proprietatea vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al vanzatorului.

Conform conditiilor legale privind privind protectia datelor cu caracter personal, vanzatorul nu va dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la cumparator. Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre)

 

7. Penalitati

 

In cazul in care vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare si in cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a comenzii, vanzatorul este obligat sa anunte cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii contractului in conformitate cu termenele stabilite.

 

8. Facturare

 

Pretul acordat produselor si serviciilor, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 

9. Riscuri si responsabilitati

 

a. Livrare- vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile si serviciile in sistem de curierat (Fan Curier) catre cumparator.

b. Transport – Ambalare- vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura cumparatorului de transmiterea documentelor insotitoare si va efectua livrare bunurilor doar pe teritoriul Romaniei.

 

10. Politica de retur

 

Acceptarea comenzii va fi facuta atunci cand bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in comanda. In cazul in care cumparatorul descopera ca produsele livrate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci vanzatorul va aduce la conformitate produsele.

De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de www.magneticnaildesign.ro, cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 10 zile, conform legislatiei in vigoare.

 

11. Garantia produselor si serviciilor

 

Toate produsele si serviciile comercializate de catre site-ul www.magneticnaildesign.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate.

 

12. Jurisdictia

 

Prezentul contract este supus in totalitate legii romane. Eventualele litigii se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

13. Politica de retur

 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curierat rapid (Fan Curier).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, in cazul produselor care prezinta sigiliu acesta nu trebuie sa fie rupt, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Pin It on Pinterest