Uite ce repede trece timpul, încă puţin şi vom vedea zăpadă peste tot. Programările pentru Crăciun au început deja şi noi vrem să fii gata pentru a îndeplinii cerinţele şi aşteptările clientelor tale iarna asta.Aşadar, am alcătuit o listă de 10 produse care trebuie să facă parte din ,,arsenalul,, tău pentru manichiură şi pedichiură în următoarea perioadă.

1 Roşu Ferrari 🏎️❣️

Fie că e vorba de ojă semipermanentă sau gel colorat îţi recomandăm nuanţa îndrăzneaţă Roşu Ferrari. Nu este un secret că roşul este culoare acestui sezon. Fie că preferi un roşu intens sau clasic, mat sau lucios, vei găsi nuanţa favorită printre produsele Magnetic.

2 Colecţia Valours Couture 😁

Nu se putea să omitem din această listă nuanţele din noua colecţia de lacuri, Valours Couture. Perfecte pentru acest sezon nuanţele sunt în ton cu cele mai noi trenduri, sunt rezintente şi oferă un look aparte.

3 Glitter Spray Rose Gold

Toate iubim un pic de sclipire, mai ales în acest sezon, pentru a ne îmbrăca până şi unghiuţele în ,,haine de sărbătoare,,. Noi îţi recomandăm Glitterul Spray Rose Gold, deoarece se aplică cu foarte mare uşurinţă şi va reuşi rapid să transforme o manichiură obişnuită în ceva deosebit.

4 Ştrasuri şi pietricele 💎

Nu avem cum să uităm de ştrasuri în această perioadă. Micile accesorii pentru unghii fac mereu diferenţa şi reuşesc să atragă privirile celor din jur. Noi avem o gamă super largă de ştrasuri, mărgele şi pietricele din care poţi să alegi.

5 AirNails Masking ❄️

O super investiţie sunt şabloanele pentru AirNails. Acestea pot fi folosite de nenumărate ori, şi de fiecare dată poţi realiza un model cu totul nou prin care să îţi surprinzi clientele. În colecţia noastră vei găsi, clopoţei, îngeraşi, fulgi, reni, brazi şi alte forme pentru acest sezon.

6 Plastigelurile 3D 🌺

Clientele care iubesc un look extravagant, vor fi cu siguranţă încântate de o manichiură de sezon cu elemente 3D. Acestea fiind spuse, îţi recomandăm cu căldură noile Plastigeluri 3D, ce îţi permit realizarea unor forme super precise. Iar cu puţină creativitate, poţi da viaţă celor mai deosebite idei.

7 Power Gel 💪😍

Pentru rapiditate, dar nu numai, te sfătuim să achiziţionezi noul Power Gel. Produsul îmbină tot ce mai bun oferind uşurinţa în lucru şi duritatea acrilului dar şi uscarea rapidă a gelului. Este un super produs care îţi va aduce multe beneficii şi credem că va deveni produsul tău preferat după ce îl încerci.

8 Instrument ştrasuri şi Punctator ✔️

Pentru că vei avea cu siguranţă de realizat multe detalii în perioada ce vine, îţi recomandăm intrumentul 2 in 1 ce poate fi utilizat ca aplicator de ştrasuri dar şi ca punctator. Un plus este şi designul ce îl face să arate ca o bijuterie pe masa de lucru.

9 Parafina 😊

Sezonul rece este cel care ne dă cele mai mari bătăi de cap tuturor, când vine vorba de îngijirea pielii. Mâinile sunt mereu expuse la frig iar pielea se deteriorează cu uşurinţă. Aşadar, îţi recomandăm să pregăteşti tratamente cu parafină pentru clientele tale. Aceste tratamente hidratează intens, revigorează şi oferă multiple beneficii pielii, contribuind în acelaşi timp la o stare de bine.

10 Manipure Bath Bombs

Oricine vrea să îşi înmoaie picioarele în apă caldă şi să aibă parte de o îngrijire aparte, într-o zi răcoroasă de iarnă. Pentru relaxare totală în timpul pedichiurii, îţi recomandăm bilele efervescente Bath Bombs. Au un miros plăcut şi sunt un mod perfect prin care poţi oferii răsfăţ clientelor tale. În plus formula specială contribuie la protejarea unghiilor.
Spor la treabă şi la cât mai multe manichiuri de sărbătoare! 😊
Descoperă întreaga gama de produse Magnetic Nails pe magazinul nostru online: http://magneticnaildesign.ro/