Sclipici colectia Mey’s Favourite Glitters

By Magnetic
0 247
în stoc
118972

Descopera stralucirea festiva a colectiei Meys Favourite Glitters - un must-have pentru sarbatori! Culorile intense si intunecate, cu nuante de roz, gri si bronz, emana un luciu misterios si fascinant. Acest sclipici este alegerea perfecta pentru a adauga un plus de eleganta si farmec oricarui look de sarbatoare.

Ceea ce face aceasta colectie cu adevarat speciala este variatatea dimensiunilor particulelor de sclipici, care intensifica si mai mult culorile. Fiecare nuanta straluceste in mod unic, creand un efect hipnotic si captivant. Experimenteaza senzatia de glamour si rafinament cu Meys Favourite Glitters!

Aceste sclipiciuri versatile sunt perfecte pentru utilizare in manichiura, in special pentru unghii cu inlay sau pentru a obtine efectul Sugar Look. Transforma-ti unghiile in opere de arta stralucitoare si atrage privirile admirative la fiecare miscare.

Pregateste-te sa stralucesti in aceasta perioada festiva cu Meys Favourite Glitters - alegerea ideala pentru a adauga un strop de magie si eleganta sarbatorilor tale!

Costul de livrare