Magnetic nail design romania

Întrebări? Sună-ne +40 771 773 751
Transport Gratuit la comenzi de minim 620 de ron

ACRILICE

SISTEMUL ACRILIC PE CARE TU IL CONTROLEZI SI SE ADAPTEAZA DORINTELOR TALE!

ANEVRABILITATE USOARA / ADERENTA INTENSA /CONTROL TOTAL

Pulberile Prestige nu conțin bule și oferă o transparență de sticlă. Unghiile rezultate sunt foarte flexibile, ceea ce face ca Prestige Acrylics să fie cel mai durabil în industrie.
Indiferent dacă clientul a mușcat unghiile deteriorate sau pur și simplu dorește o placă de unghii mai lungă, aceste pulberi oferă posibilități nesfârșite. Culorile diferite sunt concepute pentru a completa în mod natural tonul pielii clientului.
UV Acrylics oferă cele mai bune din cele două lumi, lucrabilitatea acrilicilor și procesul de întărire a gelului, permițând corectarea și rafinarea unghiei la un rezultat final perfect.
Sistemul Acrilic Prestige vă oferă un control complet și o libertate artistică. Formularea chimică revoluționară permite un proces de prelucrare controlată și de întărire care are ca rezultat un rezultat final flexibil.
Magnetic oferă o gamă largă de vase potrivite pentru fiecare nevoie de artist de unghii!
Creați unghii acrilice care nu pot fi deosebite de unghiile reale cu Natural White Acrylics!
Magnetic oferă o paletă largă de artiști pentru a alege dintre acrilicele color și colecțiile Pro-Formula. Aceste pulberi de culoare oferă posibilități de culoare nesfârșite pentru cei mai pretențioși artiști de unghii.
Convinge-te de acrilicele Magnetic prin aceste monstre.