Baza semipermanenta Blush Ivory Milky White Alb 15 ML

By Magnetic
0 69
154.70 lei 139.23 lei
-10%
în stoc
231418

Blush oferă o gamă largă de culori si nuante pentru a se potrivi oricărui tip de ten. Aplicarea gelurilor Blush este foarte confortabilă. Formula puțin mai groasă se nivelizează foarte simplu, astfel încât poate fi utilizată cu ușurință în aplicarea tehnicii fără pilire.

Ceea ce face acest produs cu adevarat special este abilitatea sa de a acționa 2 in 1 ca o baza si oja semipermanenta, putand fi aplicat direct pe unghia naturala si oferind in acelasi timp culoare, asemenea unei oje. Totodata, pot fi folosite și ca strat de bază sub orice culoare de Gelpolish.

Caracteristicile cheie ale produsului includ:

*Polimerizare rapida: Cu un timp de polimerizare de doar 90 de secunde sub lampa UV, vei economisi timp pretios in timpul procesului de aplicare a unghiilor. Rezultatul este un strat de baza solid, pregatit pentru aplicarea culorii.
*Aderenta excelenta: Pentru a obtine cea mai buna aderenta intre baza semipermanenta si unghia naturala, se recomanda folosirea Blush Primer. Aceasta combinatie asigura ca unghiile tale vor ramane frumoase si rezistente pentru o perioada indelungata.
*Versatilitate si durabilitate: Baza semipermanenta Blush nu numai ca asigura o aderenta puternica, dar si o durabilitate remarcabila a manichiurii tale. Se recomanda folosirea impreuna cu Blush Top Gel.

Costul de livrare