3 Sfaturi ale Sylvanei - Trainer Magnetic Olanda

3 Sfaturi ale Sylvanei - Trainer Magnetic Olanda

Un aspect perfect natural poate fi obtinut cu Blush Gels. Aceasta colectie are o semi-transparenta aparte care pastreaza aspectul natural chiar si atunci cand unghia are nevoie de intretinere.

Sunt potrivite pentru toate tipurile de unghii avand o formula vegana, fara acizi in compozitie. Sansele unei reactii alergice sunt foarte scazute datorite lipsei acizilor din produse. Cele 12 nuante naturale iti ofera sansa sa alegi nuanta potrivita pentru clienta ta. Pentru aspect si mai natural decat atat le poti combina cu oricare dintre nuantele Blush Blend. Astfel lunula ramane vizibila. Pe langa Blush Gels si Blush Blend avem si 6 nuante frumoase pastelate - Blush Pastels! Aceste 6 baze colorate dau un ton de eleganta si naturalete cu doar un strop de culoare. Ele vor arata frumos in salonul tau datorita ambalajului dragut si a capacelor cu aspect de lemn. Nuanta mea preferata este "Lily" din colectia Blush Pastel. 

Produsul preferat al Sylvanei
3 Sfaturi ale Sylvanei
1. Produsul se indeparteaza cel mai bine daca folosesti Expert Bit - Cod 193073

2. Bazele Blushes se pot aplica peste orice extensie fie ca e realizata din Powergel, Gel sau Acryl. In acest fel poti crea o unghie mai lunga. 

3. Daca iti doresti totusi sa se vada unghia naturala atunci alegerea perfecta e Blush Blend pe toata suprafata unghiei.