Acril sau Powergel? Afla algerea trainerului nostru Daniela Feier

 Acril sau Powergel? Afla algerea trainerului nostru Daniela Feier

In fiecare zi apar noi tendinte si produse care sa ne ajute sa tinem pasul cu ele.

Daca ar fi sa rasfoim trecutul, putem descoperi ca unghiile lungi au fost un semn de recunoastere pentru o femeie ca face parte din inalta societate, lungimea unghiilor insemna ca are servitori care faceau treaba casnica.

In secolul 19, in Grecia, femeile isi atasau pe unghii coaja de fistic pentru a le alungi si a le reda rezistenta.

Povestea acrilului a inceput de mult, inca din al doilea Razboi Mondial cand se folosea pentru a oferi rezistenta suplimentara masinilor si totusi.. in industria unghiilor false a aparut in 1954, cand stomatologul Fred Slack si-a rupt o unghie si a incercat sa o repare cu acril.

Dupa mai multe experimente a obtinut un produs patentat si asa a aparut Patti Nails.

Cererea pentru astfel de servicii a devenit tot mai mare si iata ca in zilele noastre inca se foloseste sistemul acrilic, pudra si lichid (polymer si monomer) inventate de Stuart Nordstrom in anii '70 care este si fondatorul CND.

Un produs bun si rezistent, fara riscuri pentru clienti si tehnicieni, are in spate o intreaga echipa de chimisti care lucreaza cu atentie la formule si testeaza produsele timp indelungat inainte de a fi scoase pe piata.

La sediul Magnetic, in Olanda, avem o intreaga echipa de specialisti care lucreaza cu atentie si pun sanatatea noastra, a tehnicienilor, pe primul loc.

Este adevarat ca lichidul acrilic are un miros greu, pentru unele persoane fiind insuportabil. Pornind de aici a luat nastere Powergel - Un produs hibrid, care combina cele mai bune proprietati ale acrilului si ale gelului.

Acest produs se poate modela timp indelungat fara sa se scurga, se poate crea o structura slim cu rezistenta 100% si pentru pasionatii de Nail Art 3D se pot realiza inclusiv figurine 3D. Timpul de modelare este infinit comparativ cu acrilul care se usuca la aer si iti ofera un timp limitat de modelare.

Ce prefera trainerul Magnetic, Daniel Feier, dintre Acril sau Powergel?

"Incerc sa ma decid intre cele 2 produse dar nu pot alege. Fiecare e un produs aparte si ma ajuta sa obtin lucrari unicat. Ce m-a atras in acest domeniu sunt florile 3D pe care doar cu acril le poti obtine, unghiile stiletto si frenchul cu inlays.

Acum produsele au evoluat atat de mult incat  nu mai exista scuza pentru lucrarile inestetice  care inca se gasesc pe net.

Powergel este deosebit! Imbina atat de perfect calitatile acrilului si ale gelului incat nu te poti desparti de el. Il prefer in special pentru unghiile extreme dar cel mai mult pentru ca imi scurteaza enorm timpul de lucru in salon. In ultimii 5 ani am crescut frumos si produsele pe care le-am ales m-au ajutat enorm in  calatoria mea."

Daniela s-a alaturat echipei Magnetic in anul 2018. In tot acest timp a crescut odata cu noi, ultimul curs pentru traineri la care a participat a fost Expert Trainer la Academia Magnetic in Olanda.

"In fiecare zi sunt in concurenta cu mine insami. Aleg sa ma dezvolt continuu pentru ca imi ador meseria si vreau sa le ofer cursantelor o experienta unicata. Tocmai de aceea in fiecare zi muncesc sa imi imbunatatesc stilul de predare, suportul de curs si tehnicile care sunt cel mai cerute in salon."

Pe Daniela o puteti urmari aici @daniela_feier. Sustine cursuri fizice de baza si perfectionare la locatia ei din Sighisoara, sau cursuri online pe care le gasiti pe site-ul ei https://danielafeier.ro