Amber's Favorite Glitter Spray

Amber's Favorite Glitter Spray

Spray-urile Glitter reprezinta cu adevarat o minunatie! Acestea consta intr-un sclipici fin , disponibil in 29 de nuante uimitoare, potrivite atat pentru sezonul estival, cat si pentru cel iernatic. Ele ofera versatilitate in aplicare, putand fi folosite in tehnica "sugar", ca strat lustruit, pulverizate pe intreaga suprafata a unghiei sau pentru a crea un efect "ombre". Cu ajutorul lor, puteti aduce un plus de stralucire designului vostru Nail Art. Desi preferinta mea personala este pentru nuanta “Pink Iris”, trebuie sa recunoastem ca toate culorile sunt absolut incantatoare!

Imaginatie fara  limite!

Nu trebuie sa uitam faptul ca compania Magnetic se numara printre cele mai de incredere brand-uri din lume in domeniul manichiurii, beneficiind de un certificat IZO pentru fiecare produs, avand fabrici și chimisti proprii. Noi avem certificatul IZO cu valabiliate pana in 2031, iar tu și clienta ta ai siguranta unui produs de calitate!

SFATURI SI SUGESTII

Produse folosite:
* Gelpolish
* Supreme Finish
* Glitter Spray (in nuanta preferata)
* White liner  (pentru efectul de zapada stralucitoare)
* Base and Top Gel
* TopGel (la alegere)

Sfaturi pentru aplicare:
* Pentru a crea un efect de zahar (sugar), sigilati stratul de Gelpolish cu Supreme Finish. Aplicati apoi Glitter Spray inainte de uscare. Astfel, veti obtine un finisaj cu aspect de zahar dupa uscare completa.
* Daca doriti sa creati un efect similar cu zapada stralucitoare, utilizati Glitter Spray White in locul culorii preferate.
* Pentru un aspect adorabil, puteti folosi stampila cu White liner  si apoi pulveriza Glitter Spray peste aceasta, oferind astfel designului vostru Nail Art un plus de stralucire si originalitate.
* Daca doriti sa aplicati Glitter Spray peste o culoare de Gelpolish, aplicati doua straturi de culoare si apoi un strat de Base and Top Gel (fara a-l usca!). Apoi pulverizati Glitter Spray peste stratul umed si lasati-l sa se usuce 90 sec lampa led . Finalizati cu un TopGel la alegere pentru un rezultat impecabil.

Magnetic = Loyal Loving Leading ❤️

Amber de Leeuw
Ambasador Magnetic Olanda