LUMINA CARE GANDESTE PENTRU TINE ❤

LUMINA CARE GANDESTE PENTRU TINE ❤

Lampa Magnetic Twin a doborat toate recordurile de cand a ajuns pe rafturile noastre, nu numai in ceea ce priveste calitatea, ci si in ceea ce priveste durabilitatea si caracterul practic.

Datorita formei, aranjamentului lampilor LED si a sistemului inovator de pulverizare a luminii, este suficient de puternica pentru a usca toate gelurile UV si Led.

Datorita sistemului simplu este suficient sa apasati butonul selectat si va usca tot ce va doriti. Setarea la UV sau LED nu este necesara.

Senzorul permite luminii sa se aprinda de la sine atunci cand clienta pune mana, doar alegeti cronometrul apasand butonul AUTO. Datorita functiei suplimentare de sunet si a patru setari de timp, va va alerta dupa 10 secunde, 30 secunde, 1,5 minute si dupa 2,5 minute.

Datorita fundului detasabil este potrivit si pentru pedichiura.

Aceasta este o lumina care gandeste pentru tine, iti face munca mai usoara iar rezultatul final este o stralucire superba si o durabilitate si mai mare a produselor. 

Stimate client, dorim sa va informam ca diodele LED (becurile) Twinlight au fost reinnoite, aceste noi diode LED sunt mai puternice si au o durata de viata mai lunga, fixeaza gelurile mai bine si mai rapid, dar acest lucru poate provoca si reactie exotermica daca gelurile sunt aplicate prea groase sau unghia naturala este prea subtire. Cand clienta experimenteaza aceasta senzatie de arsura, ar trebui sa scoata mana din Twinlight pentru cateva secunde.  Reactia exotermica este un semn ca gelul s-a polimerizat complet. Putem sa si evitam aceasta etapa incarcand unghia de mai multe ori cu produs, astfel reactia exotermica nu se va simti sau va fi foarte mica.

Acest lucru este comparabil cu utilizarea noilor becuri UV, care genereaza mai multa caldura in timpul polimerizarii gelului decat vechile becuri UV. Unul dintre produsele la care reactia exotermica este mai puternica este Clear Builder Gel. 

Lungimea de unda a acestei lampi este cuprinsa intre 315nm - 420nm. Desi cuprinde un segment larg de unde, unele produse vor avea nevoie de mai mult timp de polimerizare. 
Daca folositi lampa noastra cu alte produse va ramane varianta in care sa testati singure sau sa intrebati producatorul despre frecventa undelor la care polimerizarea produsului propriu se realizeaza complet. 

De exemplu: Folosesti o lampa UV clasica care are lungimea de unda cuprinsa intre 340nm si 380nm dar ai cumparat cele mai noi produse de pe piata care au setat fotoinitiatorul la 400nm pentru polimerizare. In acest caz, indiferent cat de mult timp vei tine produsul in lampa, acesta nu se va polimeriza.

Daca aveti intrebari va rugam sa ne contactati la info@magneticnaildesign.com

In general, toate ojele semipermanente, Gelurile Base & Top si Soak Off Top sunt setate sub LED.  Aceasta noua lumina contine un tip de ingrijire LED care protejeaza atat produsele LED, cat si UV. Unul dintre principalele calitati ale Twinlight este ca, spre deosebire de luminile LED traditionale, toate gelurile sunt setate la luminozitate eigda. Acest lucru semnifica ca este creata lungimea de o unda corecta a luminii.  

Un alt beneficiu este ca lampa se aprinde singura (daca este activat senzorul din modul auto) cand clienta pune mana in lampa. Cu toate acestea, odata pornit, trebuie sa fie selectat modul de functionare LED sau UV. Cu alte cuvinte, pentru Gel Polish, selectezi LEDul si lumina ramane aprinsa timp de 10 secunde cand mana intra in lampa. Cu gel UV este normal, lampa ramane aprinsa timp de 1,5 minute (daca ati selectat modulul UV). Lumina emite un bip cand timpul expira dar ramane aprinsa cat timp mana e pe loc. Pe scurt, Twinlight este ideal pentru salon si vei fi surprinsa cat de repede se polimerizeaza oja semipermanenta. Acelasi lucru este valabil si pentru unghiile cu gel. Chiar și gelurile UV se polimerizeaza mai repede.