Magnetic Nail Design - Partenerul tau in afaceri

Magnetic Nail Design - Partenerul tau in afaceri

Cand Mey Liang, fondatorul Magnetic, a inceput mai intai ca tehnician de unghii, pe piata erau doar cateva produse de manichiura, mai apoi ca instructor si distribuitoare, ajungand sa creeze in cele din urma brand-ul „Magnetic Nail Design” cu primele geluri de constructie, pudra acrylica apoi oje semipermanente, aparatura, pensule, pile de unghii, aspirator de manichiura, toate produse premium. Ea s-a decis numai si numai asupra unui aspect si anume: Tehnicianul de unghii face treaba, prin urmare ar trebui sa faca profit.

In consecinta, din acel moment am investit in eficienta, garantia performantei si durabilitatea produselor pentru manichiura clasica, tehnica pentru a va asigura ca produsele pe care le utilizati sunt fiabile si sigur de utilizat, oferind totusi un echilibru realist intre pret si calitatea premium.

Colaborand cu Magnetic Nail Design si utilizand gama noastra larga de produse in tehnica si arta manichiurii, asigurati succesul afacerii dumneavoastra.

Nu uitati:

„A ajunge in varf presupune munca in echipa!”

Asa obisnuieste sa spuna Mey Liang, fondatorul Magnetic Nail Design!

Acest motto demonstreaza scopul nostru de a perfectiona in continuare industria unghiilor cooperand cu talentati tehnicieni de unghii din intreaga lume.

Viziunea noastra unica in acest sens este:

 „Siguranta produsului inainte de tendinte si pasiune – aceasta este cheia succesului”