Seal & Protect - Solutia pentru Unghiile Naturale Degradate; Produs Patentat de Magnetic Nail Design

Seal & Protect - Solutia pentru Unghiile Naturale Degradate; Produs Patentat de Magnetic Nail Design
Te intalnesti des in salonul tau cu problema unghiilor prea fragile, subtiate sau distruse? Este un fenomen mult mai frecvent decat am crede, deoarece unghiile pot fi slabite din numeroase motive. Clientele tale pot lucra frecvent cu substante chimice puternice care erodeaza placa unghiala, pot avea o predispozitie genetica, pot sa isi pileasca excesiv unghiile acasa sau sa foloseasca produse de unghii de calitate inferioara, cu ingrediente nepotrivite, deoarece multe companii producatoare prioritizeaza profitul in detrimentul calitatii.
Sunt multe motive pentru care unghiile clientelor tale pot ajunge sa para prea fragile pentru a realiza o manichiura, insa astazi nu vom discuta despre cauze, ci despre solutia la aceasta problema. Deoarece preventia 100% a acestor cauze este dificila, Magnetic a realizat o solutie inovatoare: produsul unic patentat de Magnetic, Solutia Profesionala de Intarire Seal & Protect. 
Asa cum sugereaza si numele, Seal & Protect intareste si protejeaza unghia naturala, imbunatatind vizibil aspectul unghiilor si permitandu-le sa creasca mai lungi si mai puternice. Daca folosesti Seal & Protect in timpul unui tratament pentru unghii artificiale, vei beneficia de o aderenta mult mai buna a produselor de constructie. 

Cum aplicam produsul? Aplicarea este extrem de simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici un strat sau doua, in functie de nivelul de degradare al unghiei, si sa polimerizezi fiecare strat in lampa UV sau Twinlight, degresand la final cu Prep & Wipe. Ce este fantastic la acest produs este ca poate fi folosit inclusiv la barbati pentru a restaura placa unghiala, deoarece lasa un finisaj complet mat.
Experienta personala In calitate de tehnician cu o experienta de peste 20 de ani, consider ca acest produs nu este optional, ci un must-have in orice salon profesionist de manichiura. Acesta nu este doar un produs oarecare, ci ofera un avantaj unic si esential. Fara o fundatie buna, nu poti construi o unghie de calitate. 

Investitie in calitate Te indemn sa investesti cu atentie in produse de calitate, care vor aduce o schimbare reala in cariera ta de tehnician. Magnetic va fi mereu alaturi de tine, oferindu-ti tot ce ai nevoie: informatii, produse de calitate, certificate de IZO, pentru ca tu sa lucrezi in siguranta, sa stii ce faci si sa ai incredere in tine ca tehnician si in serviciile tale. 

Seal & Protect de la Magnetic este solutia de incredere pentru unghii sanatoase si puternice, gata sa faca fata oricaror provocari. Transforma manichiurile fragede in opere de arta durabile si asigura-te ca fiecare client/a pleaca din salonul tau cu zambetul pe buze si cu unghii impecabile.