Stiai ca Produsele de Unghii Pot Fi Periculoase pentru Sanatatea Ta? Importanta Alegerii unui Brand cu Produse Aprobate Clinic

Stiai ca Produsele de Unghii Pot Fi Periculoase pentru Sanatatea Ta? Importanta Alegerii unui Brand cu Produse Aprobate Clinic

In cautarea unghiilor perfecte si a unei manichiuri de invidiat, multi dintre noi tindem sa acordam o atentie deosebita culorilor, designului si durabilitatii produselor de unghii pe care le folosim. Cu toate acestea, ceea ce tindem sa neglijam este importanta sanatatii noastre atunci cand alegem produsele potrivite pentru ingrijirea unghiilor. De ce? Pentru ca alegem produse la pret redus, de la companii care nu au un interes in sanatatea si bunastarea clientilor, ci in profit, vanzand produse cu costuri de fabricare extrem de mici. Ceea ce poate parea la prima vedere doar o mica parte a rutinei de infrumusetare poate avea, de fapt, consecinte semnificative asupra sanatatii noastre pe termen lung.

Importanta Alegerii unui Brand Cu Produse Aprobate Clinic

Cu o gama diversa de produse de unghii disponibile pe piata, este crucial sa acordam atentie provenientei si calitatii acestora. Brandurile care investesc in cercetare si dezvoltare pentru a crea produse sigure si eficiente pentru utilizare sunt cruciale pentru sanatatea noastra. Un astfel de exemplu este brandul nostru, Magnetic Nail Design, cu peste 30 de ani de experienta in industria de ingrijire a unghiilor si produse aprobate clinic cu certificat IZO.
Este important sa constientizam ca alegerea unui brand care se angajeaza in a oferi produse de inalta calitate nu este doar un capriciu, ci o investitie in sanatatea noastra. Desi produsele mai ieftine pot parea initial atractive din punct de vedere financiar, acestea pot avea consecinte negative asupra sanatatii noastre pe termen lung.

Efectele Negative Ale Majoritatii Produselor de Pe Piata de Manichiura

Majoritatea produselor de unghii disponibile pe piata contin substante chimice care pot fi daunatoare pentru sanatatea noastra. De exemplu, toluenul poate creste riscul de eczeme, formaldehida a fost clasificata drept cancerigena, iar ftalatii au fost dovediti a fi toxici pentru femeile insarcinate. Xilenul si camforul pot creste riscul de iritatii, in timp ce parabenii pot impiedica unghiile sa se oxigeneze. De asemenea, colofoniul este asociat cu aparitia dermatitei de contact.
Un alt ingredient, triphenyl phosphate (TPHP), a fost asociat cu neurotoxicitatea, toxicitatea asupra dezvoltarii si perturbarile endocrine si metabolice. In plus, unele substante chimice, precum etil tosilamida, au fost interzise in Europa din cauza efectelor lor daunatoare asupra sanatatii. Daca aceste ingrediente pot afecta persoanele care le utilizeaza, imagineaza-ti cat rau pot face cuiva care lucreaza cu ele zi de zi!