Top gelurile favorite ale Ecaterinei Pop - Trainer Magnetic

Top gelurile favorite ale Ecaterinei Pop - Trainer Magnetic

Buna dragi prieteni!

Ma numesc Pop Ecaterina si fac parte dintre Trainei/Formatori Magnetic Nail Design Romania.

Lucrand la salon, imi aleg intotdeauna calitatea produselor, care vin aplicate pe mainile clientelor. Acest brand este pe piata romaneasca de peste 25 de ani.

In continuare as dori sa impart iubirea mea fata de top geluri Magnetic. Daca ii sa aleg dintre cele 20 de TopGeluri, preferatele mele sunt urmatoarele: True Color... Mystical Shimmer Purple... Mystical Shimmer Gold.. Flex & Shine si nu in ultimul rand Extreme Matt.

Haideti sa va povestesc despre fiecare imparte.

Top gelul True Color

Este un top gel mai fluid, ma ajuta ca munca mea sa fie mai rapida. Avand aceasta fluiditate se aseaza foarte rapid pe unghiile tehnice, dar nu curge in santurile perunghiale, ramane in locul unde am aplicat produsul. Folosesc pe toate cinci unghii deodata. De ce ador top gelul True Color? Pentru ca dupa cum stiti sunt topuri care schimba culoarea neagra sau alba. Acest Top nu!!! Negru ramane negru, albul alb.Toate culorile pastreaza, culoarea originala cu acest top gel. Cu siguranta va ramane top gelul meu preferat, avand in vedere ca isi pastreaza intensitatea luciului pana la urmatoarea intretinere, 3-4 saptamani.

Top Gel Extreme Matt

Dupa cum bine stiti, este la moda in zilele noastre purtarea unghiilor false matte. Aplicand top gelul Extreme Matt manichiura ta va arata atat de catifelata incat data viitoare la intretinere vei cere din nou acest top gel pe unghiile tale. In plus daca esti iubitoare de picturi, avand in vedere ca putem picta doar pe o suprafata matta, acest top gel te ajuta sa iti alunece pensula pe suprafata lui. Pictura sau deign-ul tau va arata minunat. Foloseste si tu cu incredere si vei fii uimita de efectul lui. Pentru o polimerizare totala ai nevoie de 90 de secunde.

Mystical Shimmer Purple

Din ce in ce mai multa lume iubeste lavanda, beneficiile ei si culoarea acestei plante. Multe cliente folosesc aceasta culoare pe manichiura lor. Dar tu ca tehnician poti adauga o extra stralucire folosind acest top gel. Clienta ta iti va multumi cu siguranta. Top gelul Shimmer Puprle are particule de sclipici extrafin astfel incat unghiile clientei tale vor straluci, ca si cum s-ar afla in mijlocul unei plantatie de lavanda, stralucind soarele pe ele.

Este un produs 2 in 1... sclipici extrafin plus top gel. Se polimerizeaza 90 secunde.

Mystical Shimmer Gold

Fiecare sezon are frumusetea lui. Folosind acest top gel dai o stralucire in plus clientei tale. Mana ei va straluci, avand culoarea aurului, ca si soarele. Stii senzatia, placerea cand te joci cu nisipul la malul marii bagand mana in nisip si vezi stralucirea lui pe mana, unghiilor tale? Exact aceasta placere poti oferi clientei tale pentru un timp de 3-4 saptamani folosind acest top gel. Poti seduce si cea mai naturala clienta, care chiar nu doreste nimic in plus pe unghiile ei. Este un produs atat de finut, ca nimeni nu poate rezista la el. Imi place top gelul Shimmer Gold pentru ca nu trebuie sa incarc unghiile false cu mai multe produse. Este un produs 2in1 sclipici + top gel, cu strat fara dispersie. Se polimerizeaza 90 secunde.

Flex & Shine

Acest top gel contine particule de sclipici multicolorate. Aplicand pe o unghie nude aduce eleganta manichiurii. Aplicand pe o unghie alba aduce stralucirea albului. Aplicand pe o unghie albastru inchis, ca si cum te-ai uita pe cerul senin noaptea si ai vedea Galaxia.

Aplicand top gelul Flex & Shine, poti citi bucuria de pe fata clientei tale. Le adora fiecare, sezon cu sezon. Ofera-i clientei tale o extra stralucire folosind acest top gel. Se polimerizeaza 90 secunde.