Oja semipermanenta Blush Top Gel 15 ml

By Magnetic
0 1476
154.77 lei 139.29 lei
-10%
în stoc

Oja semipermanenta Blush Top Gel este partenerul esential al colectiei de oje Blush, perfect adaptat pentru unghii de invidiat. Blush Top Gel a fost creat special pentru a completa baza colorata Blush Gel, cu o textura de vascozitate medie ce se modeleaza cu usurinta, pentru a acoperi orice imperfectiuni rezultate in urma aplicarii bazei sau culorii semipermanente. Cu o formula avansata ce contine filtru UV, acest top gel ofera o protectie de neegalat pentru culoarea ta, rezistand cu brio factorilor externi. Acest gel top ultra-lucios nu lasa strat lipicios dupa intarire.

Vascozitate

Gelul top Blush are o vascozitate redusa si, prin urmare, vine intr-o sticla cu pensula Aplicati gelul direct pe unghie cu pensula.

Intarire:

Se intareste in 1 minut in lampa LED si in 2 minute in lampa UV. Lasati gelul top sa se raceasca dupa intarire, inainte de a aplica uleiul pentru cuticule. Acest lucru va impiedica ca gelul top sa devina tern.

Aderenta:

Folositi peste baza Blush, geluri dure, acril sau Gelpolish. Noua formula imbunatatita permite utilizarea sa si pe unghii naturale datorita proprietatilor sale excelente de aderenta.

Flexibilitate:

Este flexibil si nu se va sparge atunci cand este aplicat peste o baza flexibila.

Filtru UV:

Contine un filtru UV ridicat, facandu-l foarte potrivit pentru utilizarea peste unghii cu manichiura French din acril.

Sfat:

Agitati sticla cu Supreme Finish inainte de utilizare sau rulati-o intre maini, astfel incat toate ingredientele sa ramana bine amestecate. Daca nu faceti acest lucru, ingredientele se vor separa si unghia poate deveni terna in loc de stralucitoare dupa intarire.

Costul de livrare