Chiureta Pentru Unghii Magnetic

By Magnetic
0 61
97.46 lei 77.97 lei
-20%
în stoc
178406

Transforma-ti rutina de ingrijire a unghiilor cu chiureta pentru unghii de la Magnetic Nail Design. Acest instrument chirurgical, special conceput pentru tehnicienii profesionisti de unghii, este perfect pentru procedurile de razuire si curatare precisa a zonei cuticulei.

Design Ergonomic si Functionalitate Superioara
Chiureta are un corp lung din metal, oferind durabilitate si rezistenta. La un capat se afla o mica lingura ascutita, ideala pentru razuirea resturilor si a altor materiale reziduale de pe placa unghiei si din peretii laterali. La celalalt capat, un impingator plat si un inel dedicat asigura o indepartare eficienta a tesutului mort si a acumularilor de piele.

Caracteristici principale:
* Impingator plat dreptunghiular si inel: Designul dublu faciliteaza impingerea cuticulei si curatarea precisa a placii unghiale.
* Impingere a cuticulei usoara si fara efort: Ergonomia instrumentului asigura un control excelent si reduce oboseala mainilor.
* Ascutire manuala profesionala: Marginile ascutite ofera o precizie maxima in timpul lucrului.
* Versatilitate: Recomandata atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura, acest instrument este esential pentru orice tehnician de unghii.
* Maner antiderapant: Textura manerului permite o prindere ferma si sigura, prevenind alunecarea in timpul utilizarii.

Cu chiureta pentru unghii de la Magnetic Nail Design, obtii nu doar un instrument de inalta calitate, ci si o experienta de lucru profesionala, eficienta si confortabila. Ideala pentru indepartarea delicata a cuticulelor si a resturilor de pe unghii, aceasta este alegerea perfecta pentru a obtine unghii ingrijite si sanatoase.

Costul de livrare