Magnetic nail design romania

Întrebări? Sună-ne +40 771 773 751
Transport Gratuit la comenzi de minim 620 de ron

Magnetic este un brand internațional ce provine din Olanda. Totul a pornit acum aproximativ 30 de ani, de la tehnicianul Mey Liang, ce a devenit un lider în domeniul vânzărilor produselor pentru unghii. Prin institutul său, Magnetic Nail Academy, aceasta a instruit sute de tehnicieni. Mey și soțul său livrează acum produsele Magnetic în toate colțurile lumii, din sediul lor ce se află în Soesterberg, iar povestea merge mai departe!

Pornind de la ideea de produse create de profesionişti pentru profesionişti, Magnetic Nail Design îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru unghii artificiale, manichiură și pedichiură și pune pe primul loc siguranța ta. Produsele sunt create de specialişti și sunt testate cu rigurozitate înainte de a intra pe piață. Sunt alese substanţele optime pentru compoziția produselor și se asigură îndeplinirea celor mai înalte standarde Europene în ceea ce privește protecția și calitatea.

Setăm trenduri când vine vorba de cele mai în vogă culori, în fiecare an avem produse noi ce își propun să revoluționeze industria și căutăm continuu să fim de ajutor pentru tehnicieni dar și pentru clienții acestora.

Aici vei găsi tot ce ai tu nevoie zi de zi dar și diverse produse de îngrijire pentru clientele tale. Îţi punem la dispoziţie cursuri de specializare pentru ca tu să oferi o experienţă de neuitat pentru clientele tale ori de câte ori acestea se lasă pe mâna ta. Îți oferim în fiecare săptămână știrile, tutorialele şi sfaturile de care ai nevoie, şi ne dorim să fim o sursă de inspiraţie şi creativitate.

Consultă paginile de produse şi alege ceea ce doreşti, vezi în pagina de cursuri cum poţi să te înscrii la următorul training sau accesează blog-ul pentru a vedea cele mai recente articole!