Magnetic nail design romania

Întrebări? Sună-ne +40 771 773 751
Transport Gratuit la comenzi de minim 620 de ron

ESENTIALE

MAGNETIC ARE O SOLUTIE PENTRU FIECARE NEVOIE A UNUI TEHNICIAN DE UNGHII!

Este aproape imposibil să faceți o construcție fără a utiliza șabloane sau tipsuri pentru unghii. Magnetic are o gamă largă de tipsuri și șabloane de diferite, care vă vor ajuta să creați unghiile perfecte.

Magnetic are o gamă largă de pile cu abrazivitate și flexibilitate diferită. Miezul diferit colorat indică flexibilitatea pilelor, nucleul albastru este mai greu și nucleul galben este mai flexibil. Partea pilei cu logo-ul Magnetic, indică partea mai fină a pilei.

Pensulele Magnetic sunt făcute pentru tehnicianul perfecționist: de la pensule bugetare la pensule de cea mai bună calitate de pe piață, fiecare tehnician de unghii va găsi pensula potrivită.

Instrumentele sunt disponibile în diferite modele, asigurând implementarea potrivită pentru fiecare nevoie și tehnician. Instrumentul este ușor de dezinfectat și este proiectat ergonomic. Având certificat de înaltă calitate, create la nivel profesional, instrumentele îți vor ușura cu siguranță munca.

Igiena este unul dintre cele mai importante elemente într-un mediu sănătos la salon, utilizarea adecvată a produselor și materialelor necesare este vitală pentru menținerea acestui aspect.

Disicide este un dezinfectant medical care ucide toate bacteriile, virusurile și ciupercile. Curățați-vă uneltele și instrumentele scufundându-le timp de 15-30 min în Disicide.

Șervețelele și prosoapele sunt ceea ce fiecare tehnician de unghii are nevoie în salon. Șervețelele de pensule sunt proiectate pentru a vă curăța pensulele și Șervețele de unghii sunt minunate pentru a fi utilizate la pregătirea unghiilor naturale, fără a lăsa scame.

Pentru a vă proteja atunci când lucrați în salon, vă sfătuim să folosiți mănuși și măști de praf. Expunerea prelungită la produsele utilizate în salonul de unghii trebuie limitată pentru a preveni reacțiile alergice.

Lipici cu uscare rapidă pentru tipsurile ultraform sau de competiție. Disponibil în două variante, cu pensulă sau cu pipetă.

Gamă variată de accesorii necesare în orice salon.

Magnetic are o mare varietate de freze  care pot fi folosite în combinație cu aparatele noastre electrice. Capetele de freză au durabilitate extinsă, fiind create pentru scopuri diferite.