Geanta de Umar Magnetic Nude

By Magnetic
0 47
în stoc
175056

Descopera geanta de umar Magnetic, accesoriul esential pentru fiecare tehnician si nu numai! Cu o capacitate impresionanta, aceasta geanta devine partenerul ideal pentru transportul tuturor obiectelor tale indispensabile.

Fiecare detaliu al geantei este gandit pentru a oferi nu doar functionalitate, ci si un stil distinctiv. Inscriptionata cu logo-ul exclusivist Magnetic: "Loyal, Loving, Leading", geanta este o declaratie de calitate si inovatie in lumea manichiurii.

Indiferent daca esti in cautarea produselor tale preferate pentru ingrijirea unghiilor sau iti iei o pauza pentru pranz la munca, aceasta geanta este conceputa sa iti ofere spatiul de care ai nevoie. Disponibila in eleganta clasica a negrului sau intr-un roz stilat, alegerea culorii reflecta personalitatea ta.

Cu Magnetic, nu doar ca iti asiguri organizarea impecabila a ustensilelor tale, dar faci si o declaratie de stil in fiecare zi. Alege calitatea si functionalitatea cu geanta de umar Magnetic, partenerul perfect pentru fiecare tehnician dedicat si pasionat de arta manichiurii.

Costul de livrare