Gel de Constructie PowerGel Ivory Magnetic 50 gr

By Magnetic
0 79
274.06 lei 219.25 lei
-20%
în stoc
104235

EXPERIMENTATI PERFECTIUNEA CU POWERGEL IVORY - hibridul ideal intre gel si acrilic. Aceasta formula revolutionara combina beneficiile ambelor tehnologii, oferind o aplicare similara cu cea a acrilicului si o polimerizare rapida, precum gelul. POWERGEL este acum disponibil intr-o nuanta populara de ivory, perfecta pentru a crea un babyboom elegant, o alegere indrazneata pentru patul unghiei si o culoare superba pentru o piele usor bronzata.

CARACTERISTICI:
* CULOARE: Ivory, perfecta pentru diverse stiluri de design de unghii.
* GREUTATE: 50 grame.
* FORMULA: Hibrid intre gel si acrilic pentru rezultate durabile si aspect natural.

CE SA FACI SI CE SA NU FACI: POWERGEL redefinește modul in care experimentati aplicarea gelului si a acrilicului, fiind ideal pentru formele mai extreme. Evitati aplicarea prea groasa pentru a preveni reactia termica in lampa. Puteti utiliza POWERGEL pe tipsuri, nail form sau direct pe unghia naturala.

MOD DE APLICARE:
1. Scoateti o cantitate de POWERGEL IVORY din borcan folosind o spatula.
2. Aplicati POWERGEL IVORY pe unghie folosind o pensula si PREP & WIPE pentru pregatirea unghiei.
3. Polimerizati timp de 1 minut in lampa LED sau 2 minute in lampa UV pentru rezultate optime.

RECOMANDARE PENTRU TOP GEL: Pentru a sigila si finisa perfect, puteti utiliza orice tip de TOP GEL, alegerea depinzand de preferintele dvs. pentru filtrul UV (Supreme Finish) sau pentru o baza si finisare simpla (Base si Top).

SFATUL LUI MEY: Aplicati POWERGEL IVORY cu o pensula sintetica sau cu fire de par natural, similar tehnicii acrilicului. Dupa utilizare, curatati pensula cu PREP & WIPE si aranjati firele de par inapoi in forma dorita cu un gel subtire.

NU UITATI: POWERGEL este disponibil intr-o gama variata de culori si formate, adaptate nevoilor dvs. pentru designul de unghii.

POWERGEL IVORY de la MAGNETIC este alegerea perfecta pentru unghii elegante si rezistente, oferind o acoperire uniforma si un aspect natural, potrivit pentru diverse stiluri si preferinte de design.

Costul de livrare