Gel De Constructie PowerGel Pink 50 gr

By Magnetic
0 1240
274.06 lei 246.65 lei
-10%
în stoc
104208

Experimentati perfectiunea cu PowerGel - hibridul ideal intre gel si acrilic. Aceasta formula revolutionara ofera beneficiile ambelor, cu o tehnica de aplicare asemanatoare acrilicului si necesita uscare, precum in cazul gelului. Pentru a aplica PowerGel, utilizati cu incredere in combinatie cu lichidul Prep & Wipe.

CE SA FACI SI CE SA NU FACI
PowerGel redefinește modul in care experimentati aplicarea gelului si a acrilicului, facandu-l perfect pentru formele mai extreme. Evitati aplicarea prea groasa pentru a preveni reactia termica in lampa. Puteti utiliza PowerGel pe nail form, tips sau direct pe unghia naturala.

APLICARE
Scoateti o cantitate de PowerGel din borcan folosind o spatula. Un borcan nou poate avea un strat lipicios de transpiratie la suprafata, pe care il puteti indeparta cu o spatula sau il puteti amesteca usor in PowerGel. Aplicati PowerGel pe unghie cu o pensula si Prep & Wipe, apoi intariti-l timp de 1 minut intr-o lampa LED sau 2 minute intr-o lampa UV.

RECOMANDARE TOPGEL
Pentru a sigila si finisa perfect, utilizati orice tip de Top Gel. Alegerea depinde daca doriti un filtru UV ridicat (Supreme Finish) sau nu (Base si Top).

SFATUL LUI MEY
Aplicati PowerGel cu o pensula sintetica sau cu fire de par reale, similar cu tehnica acrilicului. Dupa utilizare, curatati pensula cu Prep & Wipe si aranjati firele de par inapoi in forma dorita cu un gel subtire.

NU UITA
PowerGel este disponibil in 8 culori:
* borcan 50gr: pink, nude, extender, clear
* borcan30gr: sparkling pink, sparkling white, white, extender, nude, pink
*tub 50 ml: Frosted Pink, Extender, Nude, Clear

PowerGel Nude ofera o acoperire extrema cu tonuri portocalii, in timp ce PowerGel Extender prezinta o culoare asemanatoare cu cea a pielii, avand un efect usor transparent. Pentru tehnica reverse, amestecati cele doua geluri pentru a obtine o culoare perfecta potrivita cu patul unghial natural.

Descoperiti stralucirea fina a particulelor de sclipici in PowerGel Sparkling White si Nude, ideale pentru a realiza un babyboom cu un efect deosebit de stralucitor.

Costul de livrare