Gel de constructie la sticla Rubber Base Gel Intense Pink 15 ml

By Magnetic
0 1603
139.76 lei 111.81 lei
-20%
în stoc
104401

Descoperiti secretul unei manichiuri impecabile cu Rubber Base Gel de pe Magnetic Nail. Acest gel de baza cauciucat este formulat special pentru a asigura o aderenta puternica si de lunga durata cu unghia naturala, creand astfel o fundatie perfecta pentru orice tip de manichiura semipermanenta.

Potrivit pentru unghii subtiri si fragile, Rubber Base Gel nu numai ca imbunatateste aderenta, ci contribuie si la obtinerea unui apex neted, acoperind chiar si suprafetele neregulate ale unghiei. Versatilitatea sa se reflecta in posibilitatea utilizarii in diverse tehnici de imbunatatire a unghiilor.

Aplicat sub forma de strat subtire inainte de acryl, gel sau power gel, actioneaza ca o bariera, prevenind decolarea si asigurand o legatura sigura intre straturile naturale si cele artificiale. Tehnica non-filing va permite sa creati un arc superior perfect, oferind rezultate uimitoare fara efort.

Rubber Base Gel se remarca prin flexibilitatea sa, stratul adeziv si natura sa solubila. Se intareste in doar 60 de secunde, economisind timp si eficientizand rutina de ingrijire a unghiilor. Indiferent daca sunteti un profesionist in domeniul unghiilor sau un entuziast DIY, acest gel este alegerea ideala pentru o manichiura impecabila si rezistenta.

Achizitionati nuanta Intense Pink si descoperiti gama noastra de nuante nude pentru a adauga o nota de eleganta naturala unghiilor dvs. Potrivite pentru extinderea patului unghial si esentiale pentru o manichiura clasica french, aceste nuante completeaza orice stil cu o aparitie placuta si naturala.

Pentru confortul dvs., Rubber Base Gel este disponibil si intr-un borcan, adaptandu-se preferintelor individuale. Experimentati diferenta cu Rubber Base Gel de la Magnetic Nail - cheia unei manichiuri perfecte si de lunga durata.

Costul de livrare