Gel de Constructie la borcan Rubber Base Gel Frosted Pink 30 gr

By Magnetic
0 1584
218.30 lei 174.64 lei
-20%
în stoc
104502

Descopera secretul unghiilor impecabile cu Rubber Base de la Magnetic Nail Design, o adevarată inovație în construcția unghiilor. Obtine o aderenta puternica si durabila, în timp ce oferi unghiilor tale o baza solida pentru orice tip de produs artificial.

Caracteristici Cheie:
* Aderenta Puternica: Formula speciala a bazei de cauciuc asigura o aderenta puternica intre unghie si produsul aplicat, prevenind astfel ridicarea nedorita.
* Aplicare Usoara: Cu o vâscozitate ideala si textura usor de manipulat, Rubber Base faciliteaza procesul de aplicare, permitandu-ti sa obtii rezultate precise si profesionale.
* Vâscozitate Ideala: Cu o vâscozitate medie/inalta, poti crea cu usurinta apexul perfect, asigurandu-ti ca unghiile tale arata impecabil de fiecare data.
* Fara Pilire: O alta caracteristica distinctiva a bazei de cauciuc este eliminarea necesitatii pilirii intensive. Cu Rubber Base, pregatirea corecta a unghiei este suficienta pentru a obtine rezultate spectaculoase.

Mod de Utilizare:
* Aplica un strat subtire de Rubber Base ca strat de aderenta inainte de aplicarea oricarui alt produs, cum ar fi oja semipermanenta, gelul sau acrylul.
* Pentru a preveni lifting-ul, aplica un al doilea strat si lasa o picatura de Rubber Base sa cada în mijlocul unghiei. Permite-i sa se extinda pe laterale pana cand esti multumita de rezultat si apoi polimerizeaza.
* Flexibila si cu un strat lipicios, baza de cauciuc se usuca rapid în doar 60 de secunde.
* Disponibila în 5 culori si ambalata într-un borcan de 30 de grame, poti alege varianta care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Experimenteaza libertatea de a crea unghii impecabile si rezistente cu Rubber Base de la Magnetic Nail Design. Transforma fiecare creatie într-o opera de arta, fara compromisuri si fara eforturi suplimentare.

Costul de livrare