GELURI

GELUL ESTE PASIUNEA NOASTRA SI INIMA TREPIDANTA OF MAGNETIC

ADERENTA PUTERNICA / FLEXIBILITATE POTRIVITA / VASCOZITATE VARIATA / NUANTE PIGMENTATE / FARA MIROS PUTERNIC

Cea mai recentă inovație, având o compoziție și o structură atent dezvoltată de specialiștii Magnetic. Combină perfect calitățile a multiple produse.
Cea mai recentă inovație, având o compoziție și o structură atent dezvoltată de specialiștii Magnetic. Combină perfect calitățile a multiple produse.
Cea mai recentă inovație, având o compoziție și o structură atent dezvoltată de specialiștii Magnetic. Combină perfect calitățile a multiple produse.
Sculpting gel-urile sunt ideale pentru a crea unghii folosind şabloane, datorită pigmentaţiei intense şi structurii puternice.
Gelurile Fiber de construcție cu fibră de sticlă se așează atât de ușor încât nevoia de umplere este redusă la minim. Cu acest gel poți creea cu ușurință manichiuri French.
Gelurile Flash creează unghii foarte flexibile care pot fi aplicate într-un singur strat și gelul este foarte potrivit pentru a obține unghii mai lungi
Magnetic oferă culori și vâscozități pentru a se potrivi cu orice nevoie și dorință. Decideți sau nu doriți să extindeți marginea liberă cu un Gel Builder sau un gel de lustruit.
Magnetic oferă o gamă diversificată de Top Gel-uri care se pot clasifica în Geluri Top Flexibile și non-flexibile.
Baza de cauciuc de la Magnetic are o aderenta maxima la fiecare produs. Este usor de aplicat si de a crea o curba perfecta. Baza de cauciuc are vascozitatea ideala, ceea ce face posibila depunerea minima.
Un produs special este FiberCoat. Puterea FiberGel este acum într-o sticlă; ușor mai gros decât clădirea Base și potrivită pentru utilizarea peste vârfuri, pe formă de unghii și ca unghii naturale Overlay.
Baza de construcție pentru Gelpolish este un produs cu adevărat multifuncțional, puteți să corectați unghia, să oferiți unghii plate o curbă frumoasă și să dați putere unghiilor slabe.
Gelpolish by Magnetic este ușor de aplicat și are un rezultat final de lungă durată. Gelpolish poate fi folosit pe unghii naturale, unghii acrilice și pe unghii de gel, făcând-o cu adevărat utilizată în mai multe scopuri.
Cu Color Concentrate puteți colora orice tip de gel doriți!
Pentru cel mai natural rezultat, trebuie să alegeți culoarea potrivită a gelului Natural Natural.
Gelurile Uv colorate oferă posibilităţi infinite, fiind perfecte chiar și pentru cei mai exigenți tehnicieni.
Având o concentrație mai mare de pigmenți, poate fi utilizat atât pentru acoperirea întregii unghii, cât și pentru pictura cu gel deoarece are o densitate ideală.
Magnetic oferă geluri de unghii cu opțiuni nesfârșite de a crea design-uri frumoase pentru unghii.
Kit-uri cu 8 culori încântătoare, într-un ambalaj superb, la un preț irezistibil.
Efectuarea de linii subțiri este foarte ușoară datorită gelurilor Fast Liner de înaltă pigmentare. Gelurile Fast Liner sunt disponibile în alb-negru.
Noua gama de geluri Cerisa’s Sweeties nu sunt geluri de culoare ștergătoare, care sunt perfecte pentru un zahăr cu efect de sclipici. Gelurile pot fi de asemenea utilizate ca o copertă completă.
Plastigelurile 3D sunt cea mai surprinzătoare tehnologie, pentru obținerea modelelor 3D perfecte
Convinge-te de gelurile Magnetic prin aceste testere.
Pensulele de gel sunt disponibile cu păr din Nylon sau Kolinsky. Pensulele pentru gel sunt disponibile cu nailon sau păr Kolinsky.