Metode de livrare

Modalitati de livrare

Livrare produselor se face la adresa de livrare prin curierat Fan courier (25 ron) –  sau Posta Romana (20 ron). Comenzile sunt procesate in ordinea primirii acestora. De regula toate comenzile primite pana la ora 12.00 sunt expediate in acelasi zi, restul fiind trimise a doua zi. In mod normal toate produsele pe care le gasiti pe siteul www.magneticnaildesign.ro sunt disponibile in limita stocului, in caz contrar veti fi anuntati telefonic sau via email si vi se va comunica cand va fi disponibil produsul care lipseste. Livrarea dureaza in mod normal 24-48 de ore de la expedierea coletului.

Despre returnarea produselor

Produsele primite defecte
Daca produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la receptia efectiva puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un produs nou. Cheltuilelile de transport vor fi suportate integral de catre SC MAGNETIC MARIA SRL. Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 24 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.

Conditii de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor comandate.

Legislatia romana prevede:”Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului.” (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000).Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger.

Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind Curierul (Fan Courier). Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest magazin online folosind tehnicile de comunicare la distanta (comenzile livrate prin curier) aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200 art. 2 lit.e.