Magnetic nail design romania

Întrebări? Sună-ne +40 771 773 751
Transport Gratuit la comenzi de minim 620 de ron

NAIL ART NU ESTE DOAR O TEHNICA DECORATIVA, ESTE O PASIUNE IMPARTITA DE MULTI TEHNICIENI LA NIVEL MONDIAL

PRODUSE COLORIFICE / DIFERITE TEHNICI / USOR SA AVANSEZI / OPTIUNI FINALE / EFECTE MESMERIZING / DESIGNURI MINUNATE

Airbrushing cu Airnails este ușor și rapid! Puteți crea un design pe zece unghii în 5 minute. Cu vopsea special dezvoltată, desenele vor fi chiar mai frumoase
Magnetic oferă o gamă largă de plăci de ștanțare. Utilizați ștampilarea în combinație cu diferite tehnici de nail art pentru a vă arta unghiilor la nivelul următor.
Cu spray-urile Glitter puteți crea cu ușurință un efect holografic glitter pe fiecare unghii. Puteți să-l utilizați ca o suprapunere completă, ombre sau în combinație cu unghii art.
Eliberați-vă artistul interior și descoperiți o nouă orientare asupra desenelor aquarel cu AquaColors by Magnetic. Utilizați AquaColors pe Extreme Matte Topgel pentru cele mai bune rezultate.
Puteți crea tot ce vă puteți imagina cu vopselele magnetice principale. Vopselele sunt foarte pigmentate și nu sunt doar perfecte pentru modele și contururi luminoase, dar și pentru amestecare.

Acești pigmenți pur colorați sunt cu adevărat multi-utilizare. Dați-vă liber imaginației și aduceți o strălucire magică fiecărui unghii sau fiecărui design de unghii.

Inspirați-vă de efectul special de la Fulgii de Cameleon. Fulgii își schimbă culoarea în diferite poziții de lumină: la fel ca un cameleon își schimbă culoarea.

Opalele Magnetice sunt pietre frumoase, precum particule care sunt perfecte pentru incrustări într-un cui clasic francez sau francez. Opalele sunt disponibile în diferite culori.

Oferă-ți designului tău de unghii o răsucire distractivă cu colecțiile confetti colorate de Magnetic. Confettiul este disponibil în Dots, Metalic, Laser, Oglindă și Diamant.

Oferă-ți designului tău de unghii o răsucire distractivă cu colecțiile confetti colorate de Magnetic. Confettiul este disponibil în Dots, Metalic, Laser, Oglindă și Diamant.

Îmbrăcați-vă clienții cu minunatele cristale de Magnetic. Un pachet conține 6 dimensiuni diferite și 288 bucăți pe dimensiune … fiți modesti sau mergeți până la capăt bling bling.

Roțile Strass au pietre în diferite culori și dimensiuni, perfect pentru combinarea pietrelor în designul dvs. și ajută la menținerea organizării pietrelor dvs.

Adaugati Zahar look Uită-te la unghie pentru a crea cu ușurință un efect moale. Pudra va lua culoarea gelului umed aplicat dedesubt. Sugar Look este disponibil în Fine și Gros

Diamante, Pietre și Strass sunt cei mai buni prieteni! Magnetic are o gamă largă de pietre în diferite forme, dimensiuni și culori pentru a finaliza designul.

Aceste folii sunt super subțiri și vor crea efecte luminoase atunci când le adăugați la un design. Doar tăiați folia în forma dorită, îndepărtați stratul superior și lipiți-o de unghie.

Fă-ți unghiile să se orbească cu cristale din Swarovski. Aplicați fundul Crystal Pixie o suprapunere completă sau adăugați unele la design. Ambele vor arata superbe.

Crearea unei linii de zâmbet ascuțit poate fi dificilă, dar nu și cu aceste autocolante Smile Line. Puteți să le utilizați pentru liniile de zâmbet, dar și la cuticule, pentru un efect plăcut cu Gelpolish.

Căutați un design mai la modă? Alegeți autocolantele de modă de Magnetic. Sunt disponibile în diferite modele de design și ușor de utilizat.

Tabelele de transfer magnetic sunt disponibile în diferite culori simple și holografice și pot fi utilizate în combinație cu Adezivul pentru folii sau cu Gelul de folie.

Abtibilde pe baza de apa pentru Nail art Waterdecals by Magnetic sunt disponibile în diferite modele colorate de la floare la abstract. Sunt ușor și rapid de aplicat cu apă.

Stripe by Magnetic sunt disponibile în multe culori diferite, astfel încât să le puteți amesteca și să le potriviți cu designul. Folosiți-le pentru contururi sau pur și simplu adăugați mai multă culoare la desenele dumneavoastră.

Nimic nu este mai ușor și mai rapid decât crearea unui design de unghii cu autocolante. Magnetic are autocolante diferite de la printuri de animale la trandafiri și lanțuri.

Căutați flori 3D pe care le puteți adăuga designului dvs.? Flori și cani Fimo by Magnetic sunt produsele pe care le-ați căutat!

Accesorii pentru unghii de unghii pentru a vă asigura că puteți crea modele frumoase!

You can add any HTML here (Theme Options -> Promo popup ).
We suggest you create a static block and put it here using shortcode