Magnetic nail design romania

Întrebări? Sună-ne +40 771 773 751
Transport Gratuit la comenzi de minim 620 de ron

NAIL ART NU ESTE DOAR O TEHNICA DECORATIVA, ESTE O PASIUNE IMPARTITA DE MULTI TEHNICIENI LA NIVEL MONDIAL

PRODUSE COLORIFICE / DIFERITE TEHNICI / UȘOR SĂ AVANSEZI / OPȚIUNI FINALE / EFECTE MESMERIZING / DESIGNURI MINUNATE

Airbrushing cu Airnails este ușor și rapid! Puteți crea un design pe zece unghii în 5 minute. Cu vopseaua special dezvoltată, desenele vor fi chiar spectaculoase!

Magnetic oferă o gamă largă de plăci de ștanțare. Utilizați ștampilarea în combinație cu diferite tehnici de nail art pentru a vă aduce arta unghiilor la nivelul următor.

Cu spray-urile Glitter puteți crea cu ușurință un efect holografic glitter pe fiecare unghii. Puteți să-l utilizați ca o suprapunere completă, ombre sau în combinație cu alte tehnici de nail art.

Eliberați-vă artistul interior și descoperiți o nouă orientare asupra desenelor acuarelă cu AquaColors by Magnetic. Utilizați AquaColors pe Extreme Matte Topgel pentru cele mai bune rezultate.

Master Paints sunt vopsele acrilice pe bază de apă. Puteți crea tot ce vă puteți imagina cu vopselele magnetice principale. Vopselele sunt foarte pigmentate și nu sunt doar perfecte pentru modele și contururi luminoase, dar și pentru amestecare. Se pot folosi în tehnica one stroke, pictura artistică dar și în tehnica acuarelei.

Acești pigmenți pur colorați sunt cu adevărat un „must have”. Dați-vă liber imaginației și aduceți o strălucire magică fiecărei unghii sau fiecărui design de unghii.

Inspirați-vă de efectul special de la Fulgii de Cameleon. Fulgii își schimbă culoarea în diferite poziții de lumină: la fel cum un cameleon își schimbă culoarea. Se pot folosi pe toată unghia sau în completarea diferitelor tehnici de nail art și se recomandă acoperire cu Magic Shine Top Gel.

Magnetic are o gamă largă de produse Nail Art Inlay pe care le puteți folosi pentru un efect răcoros și plin de farmec în interiorul unghiei sau pentru a decora unghia.

Opalele de la Magnetic sunt pietre prețioase, perfecte pentru încrustări într-un French de interior sau se pot folosi în completarea unui design 3D. Disponibile în diferite culori, ambalate individual.

Oferă-ți designului tău de unghii o răsucire distractivă cu colecțiile de confetti colorate. Confettiul este disponibil în Dots, Metalic, Laser, Oglindă și Diamant.

Oferă-ți designului tău de unghii o răsucire distractivă cu colecțiile de sclipici de la Magnetic. Disponibile în mai multe nuanțe de-a dreptul uimitoare.

Îmbrăcați-vă clienții cu minunatele cristale de la Magnetic. Un pachet conține 6 dimensiuni diferite și 288 bucăți pe dimensiune … Fiți modești sau mergeți până la capăt „Bling Bling”.

Roțile Strass conțin cristale în diferite culori și dimensiuni, perfecte pentru combinarea lor în designul dvs. Frumos organizate, fiecare dimensiune și culoare are compartimentul ei.

Adăugați Sugar Look pe unghie, pe stratul de Gel colorat nepolimerizat, pentru a crea cu ușurință un efect catifelat. Pudra va lua culoarea gelului umed aplicat dedesubt. Sugar Look este disponibil în Fine și Gros

Magnetic are o gamă largă de pietre în diferite forme, dimensiuni și culori pentru a crea un design de excepție.

Aceste folii sunt super subțiri și vor crea efecte luminoase atunci când le aplicați pe unghii. Doar tăiați folia în forma dorită, îndepărtați stratul superior și lipiți-o de unghie. Se recomandă sigilarea cu un Top Gel flexibil.

Oferiți un efect orbitor cu cristalele Pixie din Swarovski. Aplicați Crystal Pixie pe toată suprafața unghiei, în topul nepolimerizat sau adăugați-le pentru a completa designul creat. Ambele vor arăta superbe.

Crearea unei linii de zâmbet ascuțit poate fi dificilă, dar nu și cu aceste autocolante Smile Line. Puteți să le utilizați pentru liniile de zâmbet, dar și la cuticule, pentru un efect plăcut cu Gelpolish.

Căutați un design în ton cu moda? Alegeți autocolantele Magnetic. Sunt disponibile în diferite modele de design și ușor de utilizat.

Foliile de transfer Magnetic sunt disponibile în diferite culori simple și holografice și pot fi utilizate în combinație cu Adezivul pentru folii sau cu Gelul pentru folia de transfer.

Abțibildele pe bază de apă pentru Nail art, sunt disponibile în diferite modele colorate de la floare la abstract. Sunt ușor și rapid de aplicat.

Stripe by Magnetic sunt disponibile în multe culori diferite, astfel încât să le puteți amesteca și să le potriviți cu designul. Folosiți-le pentru contururi sau pur și simplu adăugați mai multă culoare la desenele dumneavoastră.

Nimic nu este mai ușor și mai rapid decât crearea unui design de unghii cu autocolante. Magnetic are autocolante diferite de la printuri de animale la trandafiri și lanțuri.

Căutați flori 3D pe care le puteți adăuga designului dvs.? Florile Fimo by Magnetic sunt produsele pe care le-ați căutat!

Accesorii pentru unghii, pentru a vă asigura că puteți crea modele frumoase!