Pensula pentru Pigmenti Henriette's Pigment Brush Magneti

By Magnetic
0 42
148.51 lei 118.81 lei
-20%
în stoc
176084

Descopera perfectiunea aplicarii pigmentilor cu Pensula pentru Pigmenti Henriette, dezvoltata in colaborare cu expertii de la Magnetic Nail Design si Henriette. Creata special pentru a facilita utilizarea pigmentilor, aceasta pensula inovatoare combina tehnologia moderna cu expertiza profesionala.

Caracteristici cheie:
* Compozitie unica a parului: Pensula Henriette imbina parul sintetic cu parul de Kolinski de cea mai inalta calitate, asigurand o aplicare precisa si eficienta a pigmentilor. Aceasta combinatie perfecta simplifica ridicarea si aplicarea pigmentilor, prevenind umbrele si petele nedorite pentru o suprafata neteda si uniforma.
* Design ergonomic si eficient: Parul ""pufos"" al pensulei permite blenduirea impecabila a pigmentilor, fara a deteriora produsul. Ideala pentru realizarea unghiilor Ombre, aceasta pensula transforma aplicarea pigmentului intr-un proces magic si fara efort.

Mod de utilizare:
* Tehnica de aplicare: Pentru cele mai bune rezultate, utilizati pensula usor inclinata si evitati sa lucrati cu varful acesteia. Aceasta tehnica asigura o distributie uniforma a pigmentului si o finisare profesionala.
* Alegerea produsului de baza: Pentru a obtine rezultate optime, asigurati-va ca utilizati un produs de baza cu un strat lipicios generos. Aceasta va facilita aderarea pigmentului si va maximiza efectul pensulei Henriette.

Pensula pentru Pigmenti Henriette's Pigment Brush de la Magnetic este un instrument esential pentru orice profesionist in arta unghiilor. Simplifica procesul de aplicare a pigmentilor si ofera rezultate de neegalat, transformand fiecare aplicare intr-o opera de arta.

Costul de livrare