Magnetic oferă tehnicienilor de unghii false posibilități nesfârșite, libertate de alegere și combinare. Gelurile de la Magnetic au stabilit standardul internațional pentru geluri și sunt recunoscute ca atare de către industrie.

Ușurința de aplicare și rezultatul final de lungă durată al ojei semipermanente revoluționează serviciile aduse clienților. Aderența superioară previne ruperea unghiei și oferă rezistență până la 4 săptămâni.

Un gel care se modelează ca acrilul, dar fără presiune de timp, deoarece se polimerizează în lampa LED sau UV, ca Gelul. Cu PowerGel puteți crea fiecare formă de unghii dorită. Este ușor de folosit, are duritatea acrilului și flexibilitatea gelului. Disponibil în culori și cantități diferite.

Sistemul magnetic acrilic este echilibrat și proiectat pentru a asigura o flexibilitate și o structură optimă în unghiile finite. Prin amestecarea sistemelor puteți obține combinațiile perfecte de produse.

Sistemul de fibră de sticlă este unul dintre cele mai ușoare metode de a crea unghii artificiale, subțiri și rezistente. Indiferent dacă utilizați fibre de mătase sau sticlă, rezultatul va fi uimitor.

Agentul de adeziune îmbunătățește  aderența gelului și acrilului cu unghiile naturale. Primerii fără acid trebuie aplicați ca strat subțire pe întreaga suprafață a unghiilor. Se usucă la aer timp de 1 minut.

Seal&Protect este un produs patentat, perfect ca și tratament pentru unghiile deteriorate. Se poate folosi și înainte de gel sau oja semipermanentă iar în acest caz nu mai este necesară aplicarea unui bond, datorită aderenței puternice cu unghia naturală. Leagă părțile ridicate de lifting, rezultatul fiind vizibil imediat. Un absolut Must-Have pentru orice tehnician. 

Toate gelurile sunt disponibile în borcane mici de 5 grame în scopuri de testare, acasă sau în salon. Culoarea borcanului va indica dacă este un gel de construcție, Top gel sau acril.