REGULAMENT CONCURS ''Tombola de fidelitate!'

 

 1. Organizator Concursul "Tombola de fidelitate" este organizat de MAGNETIC NAIL MARIA SRL, cu sediul la Strada Mihai Viteazu Nr. 20/B, Satu Mare, judetul Satu Mare, Romania, in calitate de organizator (denumit in continuare "Organizator").
 2. Durata Concursului Concursul incepe la data de 01.11.2023 si se incheie la data de 31.12.2023.
 3. Participanti Concursul este deschis pentru rezidentii din Romania care au varsta de cel putin 18 ani. Angajatii si membrii familiei Organizatorului nu sunt eligibili sa participe la concurs.
 4. Mod de Participare Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
 • sa aiba cel putin o comanda finalizata pe www.magneticnaildesign.ro
 1. Desemnarea Castigatorului Castigatorii vor fi selectati random pe un site de specialitate. Castigatorii vor fi anuntati in 10.01.2024 pe pagina oficiala de Instagram a Organizatorului si vor fi contactati prin mesaj privat sau telefonic.
 2. Premii Premiile pentru concurs includ:
 • produse manichiura Magnetic
 • valoarea totala a premiului este de 5000 ron
 1. Desfasurarea Premiilor Castigatorii vor primi premiile prin curierat rapid in termen de 5 zile lucratoare.
 2. Drepturi de Proprietate Intelectuala Prin participarea la concurs, participantii isi dau acordul sa permita Organizatorului sa foloseasca materialele (cum ar fi fotografii, texte etc.) incarcate in scopuri de promovare si publicitate.
 3. Confidentialitate Informatiile personale furnizate de participanti vor fi folosite doar in scopul administrarii concursului si nu vor fi distribuite sau vandute catre terti.
 4. Dispozitii Generale
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul concursului in orice moment, cu sau fara notificare prealabila.
 • Orice incercare de frauda sau abuz a regulilor concursului va duce la excluderea participantului respectiv.
 • Deciziile Organizatorului sunt finale si obligatorii pentru toti participantii.
 • Concursul nu este sponsorizat, sustinut sau administrat de catre Instagram sau oricare alta platforma de social media utilizata in cadrul concursului.
 • Comenzile returnate sau refuzate nu se iau in considerare.