Pedichiură Magnetică!

Pedichiura devine o preocupare a doamnelor și a domnișoarelor, în special vara. Piciorușele sunt la vedere și toate ne dorim tălpi fine, călcâie fără crăpături și desigur unghiuțe frumoase! Ca și manichiuriste trebuie să fim pregătite pentru a avea servicii ireproșabile. O tehnică bine șlefuită și produsele bune sunt cheia pentru cele mai bune rezultate. Însă de multe ori, diferența stă în micile detalii și atenția acordată clientelor.

Am pregătit pentru tine câteva sfaturi și idei, pentru ca pedichiura să devină un moment de relaxare pentru clientele tale.

1. Surprinde prin serviciile tale
În primul rând, folosește soluții de dezinfectare eficiente, poți opta pentru Prep & Wipe și un Nail Cleanser. Pregătește apa caldă și adaugă un parfum plăcut apei, noi îți recomandăm Bath Bombs, biluțele efervescente de la Magnetic. Poți alege și uleiuri esențiale cu diverse arome – doar câteva picături vor schimba atmosfera. Pentru un lucru eficient, se pot utiliza și  separatoare de degete Bling, moi și ușor de dezinfectat în aparatul cu ultrasunete, acestea oferă o experiență și mai plăcută.

2. Culorile vesele
Vara e momentul în care toată lumea e înnebunită după culorile tari, vesele, nuanțele neon sau pline de sclipici. Așadar fă-ți plinul de oje semipermanente, geluri colorate, pigmeți și tot ce știi tu că mai e nevoie, pentru a răspunde afirmativ provocărilor lansate de cliente.

3.Tratamente cu parafină
Poți recomanda și oferi tratamente cu parafină și pentru pedichiură. Parafina hidratează intens, este ușor de folosit și este o metodă perfectă de relaxare în timpul tratamentului la salon. Este un produs recomandat de foarte multă vreme de către specialiști, având efecte garantate. Înainte de acest pas, se recomandă un peeling pentru a îndepărta pilea moartă, încearcă Manipure Peeling Lavanda, ce exfoliează delicat și eficient

4. Masaj
Un scurt masaj la finalul tratamentului va fi pe placul oricărei cliente. Utilizează o cremă intens hidratantă pentru călcâie sau o cremă special creată pentru pedichiură și masează tălpile cu grijă. Dintre produsele Magnetic, cele mai potrivite sunt Manipure Masc Lavanda sau Crema Manipure  disponibilă și cu aloe.

 

 

Înarmează-te cu toate cele necesare pentru a realiza pedichiuri de excepție!