Manichiuri înflorate, iepurași de Paște, culori vesele! A venit în sfârșit momentul pentru așa ceva! Încet încet simțim cu adevărat că e primăvară.  Pentru a avea toate cele necesare în acest sezon am pregătit o listă de 10 produse esențiale pentru tine.

 

1.Matrițe Happy Floral și La Boheme

Noile Matrițe de la Magnetic sunt perfecte pentru sezonul primăvară vară, atunci când majoritatea fetelor își doresc flori, frunzulițe și elemente boeme pentru manichiura lor. Vei putea crea ușor și rapid un design deosebit, iar datorită mărimii elementelor din matriță, modele obținute pot fi cu ușurință colorate în interior. Astfel, poți realiza umbre, efecte de degrade și te poți juca în voie la fiecare manichiură!

 

2.Plastigelurile 3D

Există mereu cliente care preferă un look ce iese în evidență. Pentru cele mai extravagante manichiuri îți recomandăm Plastigelurile 3D. Acestea te ajută să realizezi forme foarte precise, și să aduci la viață ceea ce își doresc clientele tale. Cu puțină creativitate le poți surprinde cu elemente 3D superbe!

 

3.PowerGel și PowerGel Sparkling

A cucerit deja foarte multe cliente prin calitate, cantitate, siguranță și rapiditate! De aceea, în caz că încă nu l-ai încercat Power Gelul oferit de Magnetic este tot ce ai nevoie! Produsul îmbină tot ce mai bun oferind uşurinţa în lucru şi duritatea acrilului dar şi uscarea rapidă a gelului. Te va convinge prin proprietățile sale deosebite și îți va fi de mare ajutor! Mai mult, pentru sezonul nunților a apărut Power Gel Sparkling, ce aduce o sclipire delicată, fiind ideal pentru manichiura mireselor!

 

 4.PowerGel Tool

Un nou instrument 2 în 1, destinat utilizării cu maximă eficiență a PowerGel-ului. Un capăt are spatula cu care poți lua cantitatea necesară de produs și să o plasezi pe suprafața unghiei, iar celălalt capăt are pensula pentru distribuirea uniformă a gelului cu mișcări de tapare. Ușurează munca, oferind rapiditate și comoditate, aspecte de care ai mare nevoie mav ales în perioadele aglomerate!

 

5.Cele 4 noi nuanțe de ojă semipermanentă: irresistible, unforgettable, desirable, inspiration

Foarte în trend, cele 4 nuanțe cuceresc prin delicatețea lor! Sunt perfecte pentru această perioadă și sunt dedicate în special clientelor care preferă un look discret, dar plin de farmec.

 

6. Șabloanele pentru Airnails Butterlfy Collection (289698)

Dacă utilizezi sistemul Airnails, colecția cu fluturași este super potrivită pentru perioada ce urmează! Poți realiza rapid și simplu un look deosebit de frumos cu ajutorul acestor șabloane. Dacă ai mai lucrat cu astfel de șabloane știi deja că sunt o o achiziție pe termen lung, pot fi utilizate de nenumărate ori  și te vei putea folosi de ele mult timp de acum înainte. Se recomandă utilizarea pensetei pentru dezlipirea șablonului și respectiv lipirea acestuia pe unghie, fiind un mod mai rapid și mai practic de lucru.

 

7.Separatorul Bling

Pentru că vremea se încălzește și pășim încet încet la Soare, vei avea cu siguranță de realizat mai multe pedichiuri. Pentru a oferi o experiență plăcută clientelor tale noul Separator de degete Bling, este perfect. Produsul este realizat din silicon fiind foarte comod și este și ușor de sterilizat.

 

8.Lacul de unghii Longlast în nuanța Petal Pink

Face parte din gama Longlast și este o nuanță pe care noi am considerat-o foarte potrivită pentru iubitoarele de ojă. Petal Pink este un roz deschis, delicat, perfect pentru primăvară.  Oferă o acoperire perfectă și rezistență de invidiat, iar în gama Longlast există foarte multe alte nuanțe pentru care puteți opta printr-un simplu click.

9.Oja semipermanentă în nunața Wild Cat

Îndrăzneață, pigmentată și veselă – nuanța Wild Cat este cuceritoare de la prima aplicare! Poți realiza un design fabulos pe unghiile clientei tale, aplicând câteva ștrasuri sau pictând câteva floricele în culori deschise. Gelpolish-ul este subţire şi se poate aplica în două straturi. Poate  fi folosit atât pentru unghii acrlice şi de gel, cât şi pentru unghii naturale.

 

10.Diamond Confetti

Nu putem să uităm de noile Diamond Confetti cu ajutorul cărora obții foarte ușor efecte waw! Micile accesorii sclipitoare îți oferă posibilități infinite când vine vorba de nail art, iar datorită strălucirii lor de diamant scot în evidență orice manichiură! Pare complex însă e foarte ușor cu Diamond Confetti!

 

Toate cele de mai sus și multe altele se pot comanda online ușor și rapid. La cât mai multe lucrări frumoase în această primăvară!