Vine vara, ne pare bine, avem produse pentru tine!!! Da! Avem produse super, oferte săptămânale, ca tu să poți obține cele mai bune prețuri vara aceasta și câteva sfaturi pentru sezonul super călduros ce ne stă în față! 1. PowerGel Perfect pentru construcție în zilele de vară pentru că nu curge! Consistența este perfectă, iar produsul e ușor de folosit!Teperatură optimă de lucru 21-23 grade Celsius. Dacă nu l-ai încercat acum e momentul!
2. Stamping Plates -Matrițe Modele cu flori, frunze, abstracte sau cu diverse forme sunt preferate de către cliente  pe timpul verii. Pentru precizie și modele deosebite îți recomanfăm sistemul ștampilă și colecțiile de matrițe Magnetic.
3. Oje semipermanente în culori cuceriotoare Găsești culori pentru toate gusturile în gama de oje semi Mangnetic. Nuanțe cu sclipici, nuanțe îndrăznețe și nuanțe nude!
+ BONUS – Câteva sfaturi! 🙂   Sfatul 1 – HIDRATAREA E cald, iar pentru a avea aportul de apă necesar pentru zilele de vară te sfătuim să bei apă cât de des. Apa te ajută pentru a avea o piele mereu hidratată, iar beneficiile consumului de apă sunt nenumărate! Sfatul 2 PROTEJEAZĂ-ȚI PIELEA Pentru a avea un look proaspăt zi de zi în fața clientelor tale, folosește o cremă cu factor de protecție mare. Te va ajuta să ai o piele uniforma și să te ferești de razele UV nocive. Sfatul 3 TEMPERATURA DIN SALON Daca folosești aerul condiționat în salonul tău menține o temperatură cu maxim 5 grade mai redusă decât cea de afară. Schimbările bruște de temperatură nu sunt bune pentru organismul tău, de aceea îți recomandăm să utilizezi cu moderație aerul condiționat atât pentru tine cât și pentru clientele tale. Îți dorim o vară superbă!